Frypan 725-20 - ID: A054516

kampagne

TrangiaFrypan 725-20

Mere info

Mere om Frypan 725-20 fra Trangia

Trangia Frypan 725-20 passer til dem, som nemt vil kunne pakke, spise og vaske op. Nonstick-belægningens brugervenlighed gør Trangias 20 cm stegepande til et godt valg.

Trangia 20 cm stegepande med nonstick-belægning er en Trangia stegepande med nonstick-belægning og med en diameter på 20 centimeter. Produktet vejer 240 g, og stegepandens håndtag kan foldes ind.


Nonstick-belægningen giver en perfekt overflade til stegning og kræver mindre – eller intet – fedt til stegningen. Opvasken bliver lettere, fordi maden ikke brænder fast på panden. Nonstick-belægningen er dog mere følsom mod ridser og slid. Derfor bør du kun bruge køkkenredskaber af plast eller træ. Belægningen har en høj varmefasthed og lav friktion.
Egenskaber for Frypan 725-20:
Materiale: Aluminium
Vægt: 240 g
Trangia spritapparater har været stort set de samme i over 60 år. Desværre syntes mange, men hvorfor ændre en vindende formel? Imidlertid har apparatet blevet moderniseret i årenes løb med nye materialer og funktioner der er blevet optimeret. Men den oprindelige geniale design er stadig nøglen til Trangia’s succes.

Mere fra Trangia

Se alle Kogegrej & Stegepander

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!