Kittel 1,0 Non-Stick - ID: A000666

TrangiaKittel 1,0 Non-Stick

Mere info

Mere om Kittel 1,0 Non-Stick fra Trangia

Trangia kogekar til stormkøkken 27 er et reservekogekar til stormkøkkenerne i Trangias 27-serie. Nonstick:Nonstick-belægningen giver en perfekt overflade til stegning og kræver mindre – eller intet – fedt til stegningen. Opvasken bliver lettere, fordi maden ikke brænder fast på panden. Nonstick-belægningen er dog mere følsom mod ridser og slid. Derfor bør du kun bruge køkkenredskaber af plast eller træ. Belægningen har en høj varmefasthed og lav friktion og blev oprindeligt udviklet af NASA. Velegnet til dem, som nemt vil kunne pakke, spise og vaske op. 
Egenskaber for Kittel 1,0 Non-Stick:
Volumen: 1 L
Trangia spritapparater har været stort set de samme i over 60 år. Desværre syntes mange, men hvorfor ændre en vindende formel? Imidlertid har apparatet blevet moderniseret i årenes løb med nye materialer og funktioner der er blevet optimeret. Men den oprindelige geniale design er stadig nøglen til Trangia’s succes.

Mere fra Trangia

Se alle Kogegrej & Stegepander

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!