Tundra I - ID: 2400-TU-I

TrangiaTundra I

Mere info

Mere om Tundra I fra Trangia

Trangia Tundra er et sæt uden brænder, som er tilpasset gaskøkkener. Hvis du har brug for et sæt til bæden, campingvognen eller hytten, er Trangia Tundra et perfekt valg.

Bemærk! Låget på billedet medfølger ikke.

Trangia Tundra er tilpasset gasstormkøkkener.

Kogekar og stegepande er rillede i bunden, så de ikke glider på gasblusset. Det gør Tundra perfekt til båden, campingvognen og hytten.

Nonstick-belægningen giver en perfekt overflade til stegning og kræver mindre – eller intet – fedt til stegningen. Opvasken bliver lettere, fordi maden ikke brænder fast på panden. Nonstick-belægningen er dog mere følsom mod ridser og slid. Derfor bør du kun bruge køkkenredskaber af plast eller træ. Belægningen har en høj varmefasthed og lav friktion.


Tundra I indeholder:
2 kogekar på 1,75 og 1,5 liter samt 1 20 cm stegepande. Alt med nonstick-belægning. Tang, etui.

Egenskaber for Tundra I:
Materiale: Aluminium
Vægt: 540 g
Trangia spritapparater har været stort set de samme i over 60 år. Desværre syntes mange, men hvorfor ændre en vindende formel? Imidlertid har apparatet blevet moderniseret i årenes løb med nye materialer og funktioner der er blevet optimeret. Men den oprindelige geniale design er stadig nøglen til Trangia’s succes.

Mere fra Trangia

Se alle Kogegrej & Stegepander

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!