Tundra I - ID: A054537

kampagne

TrangiaTundra I

Mere info

Mere om Tundra I fra Trangia

Trangia Tundra I er et sæt uden brænder, som er tilpasset gaskøkkener. Kogekar og stegepande er rillede i bunden, så de ikke glider på gasblusset. Det gør Tundra perfekt til båden, campingvognen og hytten.

Nonstick-belægningen giver en perfekt overflade til stegning og kræver mindre – eller intet – fedt til stegningen. Opvasken bliver lettere, fordi maden ikke brænder fast på panden. Nonstick-belægningen er dog mere følsom mod ridser og slid. Derfor bør du kun bruge køkkenredskaber af plast eller træ. Belægningen har en høj varmefasthed og lav friktion.


Tundra I indeholder:
2 kogekar på 1,75 og 1,5 liter samt 1 20 cm stegepande. Alt med nonstick-belægning. Tang, etui.

Bemærk! Låget på billedet medfølger ikke.

Egenskaber for Tundra I:
Materiale: Aluminium
Vægt: 540 g
Trangia spritapparater har været stort set de samme i over 60 år. Desværre syntes mange, men hvorfor ændre en vindende formel? Imidlertid har apparatet blevet moderniseret i årenes løb med nye materialer og funktioner der er blevet optimeret. Men den oprindelige geniale design er stadig nøglen til Trangia’s succes.

Mere fra Trangia

Se alle Kogegrej & Stegepander

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!