Tundra III - ID: 2400-TU-III

TrangiaTundra III

Mere info

Mere om Tundra III fra Trangia

Trangia Tundra er et sæt uden brænder, som er tilpasset gaskøkkener. Hvis du har brug for et sæt til bæden eller hytten, er Trangia Tundra et perfekt valg. Trangia Tundra er tilpasset gasstormkøkkener.

Kogekar og stegepande er rillede i bunden, så de ikke glider på gasblusset. Det gør Tundra perfekt til båden, campingvognen og hytten.

Tundra fås med et praktisk låg, som passer til begge kogekar. Mål 20x9,5 cm.

Nonstick-belægningen giver en perfekt overflade til stegning og kræver mindre – eller intet – fedt til stegningen. Opvasken bliver lettere, fordi maden ikke brænder fast på panden. Nonstick-belægningen er dog mere følsom mod ridser og slid. Derfor bør du kun bruge køkkenredskaber af plast eller træ. Belægningen har en høj varmefasthed og lav friktion.

Tundra III indeholder:

2 kogekar på 1,75 og 1,5 liter med nonstick-belægning. 1 stegepande med nonstick-belægning, 20 cm. Låg, som passer til begge kogekar. Tang, etui.


Egenskaber for Tundra III:
Materiale: Aluminium
Vægt: 620 g
Trangia spritapparater har været stort set de samme i over 60 år. Desværre syntes mange, men hvorfor ændre en vindende formel? Imidlertid har apparatet blevet moderniseret i årenes løb med nye materialer og funktioner der er blevet optimeret. Men den oprindelige geniale design er stadig nøglen til Trangia’s succes.

Mere fra Trangia

Se alle Kogegrej & Stegepander

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!