Evald Winter Raincoat - ID: A014402

kampagne

TretornEvald Winter Raincoat

Størrelseguide Mere info

Mere om Evald Winter Raincoat fra Tretorn

Evald Raincoat er et resultat af fremragende design kombineret med fremragende regnslag. En klassisk regnfrakke, der har den helt rigtige pasform. Svejsesømme gør den også helt vandtæt. Tretorn fortsætter sin lange tradition med regnslag og har moderne funktionalitet og elegance i kollektionen af regntøj. Tretorn regntøj er egnet til de fleste forhold, er designet med smarte tekniske materialer og detaljer, der vil holde dig tør og komfortabel og samtidig opretholde elegance.
Funktioner:
• Materiale: 20% PU, 80% Polyester
• Sømme: svejsede sømme
• For: 65% Bomuld, 35% Polyester
• Materiale Funktion: 8.000 mm vandsøjletryk
• Detaljer: Lycra® manchetter med tommelfinger huller til komfort og varme, 2-vejs lynlås i metal til maksimal bevægelsesfrihed, hel foring med tryk på indersiden
Tretorn er en virkelig en klassiker inden for gummistøvler med mere end 100 års erfaring i bagagen. Henry Dunker etablerede Tretorn i 1891 i Helsingborg, hvor hovedsædet stadig ligger.

Mere fra Tretorn

Se alle Regnjakker

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!