Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Pakkeposer & Pakke Terninger

(334 varer)

Pakkeposer er praktiske, når du skal på farten. En pakkepose kan fås i forskellige former og materialer, men er designet til at opbevare dine ejendele under rejsen. Nogle pakkeposer er helt vandtætte, mens andre er designet til at holde styr på dine små gadgets. Hos Outnorth finder du pakkeposer fra mærker som Eagle Creek og Sea to Summit og andre.

Find de rigtige pakkeposer til din situation

Når du vælger en pakkepose, er det godt at vurdere, hvilke funktioner du ønsker, den skal udfylde. Vi tilbyder dig pakkeposer til de mindre genstande, der ellers nemt kan blive kastet rundt i din store taske, såsom kreditkort, kvitteringer og pas. Vil du undgå, at dit undertøj bliver spredt rundt i tasken, kan du købe en lille pakkepose, så du altid ved, hvor undertøjet er. Skal du på et vådt eventyr, kan du vælge en opbevaringspose, der er vandtæt, så du kan gemme dine vandfølsomme gadgets på sikker vis og undgå katastrofer. Mobiltelefonen eller kameraet er måske ikke helt så glad for en våd svømmetur. Mange pakkeposer kan udvides, hvilket betyder, at de kan vokse i størrelsen, hvis du skal kunne pakke mere undervejs. Hvis du er træt af krøllet tøj, kan du pakke dem i en pakkepose, der netop er designet til at holde dit tøj rynkefrit.

Pak lettere

Pak lettere og mere smidigt med en pakkepose. Køb en række forskellige modeller og strukturér din oppakning. Hvis du rejser med en stor rygsæk, kan være rart at kategorisere pakningen i forskellige pakkeposer, så du nemt at finde det, du leder efter og holde tøj og gadgets beskyttet mod de eksterne påvirkninger.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!