Rygsække

(1686 varer)

Den gode rygsæk passer præcist til den sammenhæng, den skal bruges i. Det gælder både størrelsen, materialevalget og bæreselernes placering og bredde. Se det store udvalg af rygsække her på siden, og bestil fra Outnorth i dag med 30 dages returret.

En god rygsæk er designet både til dem, der skal bære den, og til den sammenhæng, som du vil bruge den i. Måske har du brug for det på vandreturen, løbeturen eller familieudflugten? Uanset hvilken aktivitet du træner, er det vigtigt at huske, at rygsækken skal være let at pakke, og alle de nødvendige ting passer i rygsækken og behøver ikke at blive spændt på ydersiden.

Samtidig er det vigtigt, at rygsækken fordeler vægten over skuldrene og hofter. Det gør det muligt at bære den længe uden hudafskrabninger eller unødig slitage på kroppen.

Her gør rygsækken en forskel

Vælger du den rigtige rygsæk til formålet, får du:

Hvilken rygsæk skal jeg vælge?

Det første du skal tage stilling til, når du skal vælge rygsæk, er, hvilket formål du skal bruge den til.

Pendler-rygsækken

Skal rygsækken bruges, når du pendler frem og tilbage på jobbet med tog eller andre former for offentlige transportmidler, bør den ikke fylde alverden. Den skal kun have plads til det, du tager med frem og tilbage på arbejdet, samt måske et par indkøb på vejen. Skal du f.eks. have din bærbare computer med, er det en god ide, at der er et særligt foret og sikkert rum til den.

Cykler eller går du på arbejde, er pladsen stadig vigtig. Men lige så vigtigt er det, at rygsækken er regntæt, så du ikke få ødelagt f.eks. computere eller andre ting i rygsækken på vejen frem og tilbage til arbejde.

Vandringsrygsække

Skal du på tracking eller vandretur i naturen, er det første du skal overveje, når du vælger en vandringsrygsæk, hvorvidt du skal overnatte på turen eller ej. Skal du bare ud at vandre på en en-dagstur, kræver det ikke nær så stor en rygsæk, som hvis du skal være væk i flere dage.

Rygsækken til en-dagsturen skal dog stadig have plads til det mest nødvendige som f.eks. et regnslag til pludseligt regnvejr, et par ekstra strømper måske, en kikkert, og hvad der nu skulle blive brug for at forplejning. Skal turen afsluttes med et godt måltid i det fri, vil nogle udvendige stropper til f.eks. en lille campingstol og lidt kogegrej også være en god løsning.

Skal du derimod overnatte ude og måske være væk i flere dage, skal rygsækkens kapacitet være meget større. For nu skal der tøj med til hele turen, mere forråd og så naturligvis være ekstra gode muligheder for at surre telt, sovepose og kogegrej fast på rygsækken.

Fiskeri- og jagtrygsække

Rygsække til jagt og fiskeri skal naturligvis have plads til dit jagtgrej og fiskeudstyr, samt alt det praktiske tilbehør, der giver dig en bedre oplevelse med din hobby. Måske vælger du en praktisk rygsæk med en lille indbygget stol eller plads til, at du kan have den hængende på rygsækken.

Børnerygsække

Spejderlejr eller koloni? Eller en praktisk skoletaske? Børn skal også have gode tasker, der er skræddersyet til dem og deres aktiviteter. Børn kan bære mindre vægt end voksne, og derfor er det særlig vigtigt, at børnerygsækken har den rigtige størrelse og ikke bliver for tung.

Nogle mærker har rygsække, som er specielt tilpasset til børn med justerbare stropper til voksende rygge og skuldre. Men det er klogt ikke at købe en for stor rygsæk, da en rygsæk "at vokse i" kan føre til både irritation og forkert vægtfordeling.

Stilfulde og praktiske rygsække

Barske forhold og lange ture stiller høje krav til både form og funktion. En funktionel rygsæk gør pakningen let overkommelig og giver bæreren stor bevægelsesfrihed. Hvis rygsækken bruges i et varmt klima, eller under aktiviteter, der gør, at man sveder meget bør den gøre det muligt for huden at ånde. Der er mange forskellige løsninger til dette, for eksempel, indbyggede paneler eller luftige netværk.

For at fordele rygsækkens vægt på den bedste måde, er det vigtigt, at skulderstropperne fæstner i nærheden af skuldrene og den øverste del af ryggen uden at sidde for stramt. Dette forhindrer rygsækkens indhold i at havne for langt fra kroppen og træk den bagud.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!