Rygsække

(1683 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Utrail Backpack 2.0 Grey
 

En god rygsæk er designet både til dem, der skal bære den, og til den sammenhæng, som du vil bruge den i. Måske har du brug for det på vandreturen, løbeturen eller familieudflugten? Uanset hvilken aktivitet du træner, er det vigtigt at huske, at rygsækken skal være let at pakke, og alle de nødvendige ting passer i rygsækken og behøver ikke at blive spændt på ydersiden.

En god rygsæk skal fordele vægten over skuldrene og hofter og gøre det muligt at bære den længe uden hudafskrabninger eller unødig slitage på kroppen. Udendørsmodeller fås i størrelserne 10, 20 og 50 liter, og er designet til at modstå barsk vejr og vanskelige forhold.

Stilfulde og praktiske rygsække

Barske forhold og lange ture stiller høje krav til både form og funktion. En funktionel rygsæk gør pakningen let overkommelig og giver bæreren stor bevægelsesfrihed. Hvis rygsækken bruges i et varmt klima, eller under aktiviteter, der gør, at man sveder meget bør den gøre det muligt for huden at ånde. Der er mange forskellige løsninger til dette, for eksempel, indbyggede paneler eller luftige netværk.

For at fordele rygsækkens vægt på den bedste måde, er det vigtigt, at skulderstropperne fæstner i nærheden af skuldrene og den øverste del af ryggen uden at sidde for stramt. Dette forhindrer rygsækkens indhold i at havne for langt fra kroppen og træk den bagud.

Rygsække til børn

Spejderlejr eller koloni? Eller en praktisk skoletaske? Børn skal også have gode tasker, der er skræddersyet til dem og deres aktiviteter. Børn kan modstå mindre vægt end voksne, og derfor er det særlig vigtigt, at rygsækken har den rigtige størrelse og ikke bliver for tung. Nogle mærker har rygsække, som er specielt tilpasset til børn med justerbare stropper til voksende rygge og skuldre. Men det er klogt ikke at købe en for stor rygsæk, da en rygsæk "at vokse i" kan føre til både irritation og forkert vægtfordeling.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!