Børne Bærestole

(10 varer)

En bærestol til børn er en god investering, hvis du ønsker at tage barnet med på eventyret i vildmarken. En enkel og nem måde at få hele familien med, uanset alder! Det er ofte vanskeligt og tungt at bringe barnevognen med i skoven, så på Outnorth kan du finde et velassorteret udvalg af bærestole til børn fra mærker som Osprey og Thule.

Sikker bærestol for dig og dit barn

Du bør være i stand til at stole på, at dit barn er placeret sikkert i bærestolen til børn. Ud over sikkerhed, bør det også være bekvemt for både barnet og for dig, som bærer. Bærestole til børn fås i forskellige størrelser og udformninger, nogle med aftagelig rygsæk, justerbar ryglængde og ergonomiske sæder. Andre har en sol- og regnbeskyttelse til barnet samt smarte lommer til opbevaring af bleer og sutteflasker. En tommelfingerregel for, hvor små børn du kan bære i stolen, er, hvor længe barnet er i stand til at sidde op. Kan barnet sidde op i ti minutter, er dette den længste tid, du skal bære barnet i sædet. For at være på den sikre side kan du gå ud fra, ​​at barnet er egnet til at blive båret i stolen fra omkring ni måneder og op til fire år.

Eventyr med hele familien

Bærestolen bevirker, at hele familien kan nyde de udendørs aktiviteter. Skal du på ferie i udlandet og backpacke eller besøge de steder, hvor din barnevogn ikke er praktisk, er en bærestol perfekt. Det er også et godt alternativ til vognen i byen, da du nemt kan bære dine børn og andre nødvendige gadgets på ryggen. Hos Outnorth kan du finde, hvad du har brug for til dine udendørs aktiviteter. Intet eventyr er umuligt!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!