Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Børnerygsække

(81 varer)

Rygsækken er børnenes bedste ven, fordi den er let at bære og tillader frie hænder, og den er perfekt til en masse sjov og ballade! Børnerygsække fungerer lige så godt til skolen som på de udendørs eventyr. Lad børnene pakke rygsækken til vandreturene med de ting, de måske får brug for. Hos Outnorth finder du vores favoritter, der er velegnede til aktive børn. Der er tale om funktionelle og ergonomiske rygsække, der ikke gør ondt at bære. De er endvidere holdt i sjove farver og former. Du kan finde populære rygsække til børn fra mærker som Fjällräven, Jack Wolfskin og Bergan.

Smarte og holdbare rygsække

Børn er impulsive og lever i øjeblikket, og hvis de vil lege, smider de rygsækken fra sig. Dit barns rygsæk bliver således udsat for meget slid i løbet af dens levetid. Derfor er det vigtigt, at tasken er af en høj kvalitet og kan håndtere et tempofyldt liv. Børnerygsækkene i Outnorths serie er konstrueret af holdbare materialer, og nogle af dem er vandtætte, så de kan modstå leg i al slags vejr. Et tip er at vælge en rygsæk med reflekser, så barnet kan ses på trods af de mørke efterårsaftener. Mange rygsække har smarte lommer, så barnet nemt kan finde, hvad det leder efter i tasken.

Lindrer barnets ryg

Det er lige så vigtigt med en ergonomisk rygsæk til dine børn, som det er for dig, så når børnene vokser, er det vigtigt at tænke over, hvordan de bærer tasken. Stabile vandre- og dagsrygsække gør det lettere for barnet at være ude i længere tid. Børnerygsække er velegnede til vandreture, og denne type er ofte udstyret med en hoftesele, lynlåse, snøring og smarte rum.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!