Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Hos Outnorth finder du rygsække til kvinder, der er designet til vandreture, cykling, klatring og andre aktive lejligheder. Rygsækkene er specielt indrettet til kvindens anatomi. Rygsækkene er udstyret med smarte funktioner, der gør eventyret til en sand fornøjelse. Find din favoritrygsæk fra topmærker som The North Face, Mammut og Osprey.

Funktionelle rygsække

En rygsæk arbejder ved flere lejligheder, så det er vigtigt at vurdere dine behov, når du går i købstanker. Du skal måske på et aktivt eventyr eller pakke din rygsæk til en tur i udlandet. Tag din tid og gennemse sortimentet for at finde den, der passer perfekt til dit formål. I vores sortiment finder du rygsække til kvinder, der er tilpasset til væskesystemer, ligesom nogen er særligt optimale til de længere vandreture, mens vi også har de lidt pænere rygsække, der fungerer perfekt til jobbet. Vælg en rygsæk, der opfylder alle dine krav. Her finder du rygsække til kvinder i forskellige prisklasser og størrelser. Fælles for dem alle er, at de rummer den nyeste teknologi og har et smart design, så du kan føle dig sikker på dit valg.

Vælg din favorit

Rygsækkene til kvinder fås i dejlige, feminine farver med en høj komfort. Er du typen, der sætter funktion først, er en rygsæk fra Outnorth en fremragende gave til dig selv eller en ven. Investér i dig selv og tag hånd om din ryg med en veldesignet rygsæk. Hver rygsæk har en specifikation, hvor produktets funktioner er oplistet. Her kan du læse om vægt og pakkevolumen og meget mere. Hos Outnorth har vi samlet alt, hvad du har brug for til et aktivt eventyr. Supplér med det andet udstyr, som du måske får brug for på vandreturen.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!