• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Ekstra Lette Rygsække

(12 varer)

Skal du ud på en lang vandretur, ved du, hvor vigtigt det er at pakke let. Der er mange måder at minimere vægten på, men ofte vejer rygsækken meget i sig selv, hvilket er en del af problemet. Hos os finder du lette rygsække fra kendte mærker som Bergans, Osprey og Norröna. Disse har en meget let vægt, og de er optimerede til at føles lettere på trods af en fuld oppakning.

Vælg den rigtige rygsæk til din vandring

Der er forskel på sommer- og vinterudstyr, men på trods af dette pakker mange en sovepose, der kan håndtere 10° og et flermandstelt, selvom de går alene. Nogle enkle tips til at pakke bedre er at medbringe så lidt som muligt og tilpasse udstyret efter sæsonen, vejret og antallet af personer, der deltager i eventyret. Medbring ikke redskaber, der optager unødvendig plads, da du får ondt i ryggen og bliver hurtigere træt. Er du et rutineret friluftsmenneske, anbefaler vi dig at investere i flere sæt til forskellige eventyr og årstider. Med en letvægts-rygsæk får du mulighed for at pakke en masse af bagagen, men kan samtidig bevare smidighed og gå så langt, som du ønsker.

Letvægts-rygsække til hele familien

Hos Outnorth finder du en bred vifte af lette rygsække i forskellige former og farver til hele familien - mor, far og børn. Tag med børnene på vandreture og lad dem pakke deres egen taske. De ønsker måske at pakke en frokost, juiceflaske og farveblyanter. Vi har rygsække til børn fra 2 år og opefter.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!