Weekend-deal - 25% rabat på Gridarmor!   

Laptop Rygsække

(405 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Rubine Backpack Black
 

Flere og flere mennesker tager computeren med sig til og fra arbejde. Studerende bærer ofte på deres computer samt de tunge bøger. En praktisk og ergonomisk rygsæk specielt designet til bærbare computere letter vægten på skuldrene og ryggen. Med en computerrygsæk minimeres vægten, og det bliver nemt at bære din computer, bøger og andre nødvendige elementer. Her kan du vælge fra kendte mærker, og flere af vores stilfulde computerrygsække kommer bl.a. fra The North Face, Haglöfs og Fjällräven.

Computerrygsække til mænd og kvinder

Vælg mellem flere forskellige farver og designs, der passer til din personlige smag. Hos os finder du computerrygsække til både mænd og kvinder. Ønsker du en klassisk model, kan du vælge en computerrygsæk fra et velkendt mærke som Fjällräven eller Haglöfs. Skal du bære virkelig tunge ting, anbefaler vi dig at vælge en rygsæk med polstrede skulderremme, så du opnår en ekstra komfort. Bærer du computeren til hverdag, og er du på vandreture i weekenden, kan du eventuelt vælge en rygsæk, der fungerer til begge formål. En del computerrygsække har et bærehåndtag på toppen, som øger funktionaliteten.

Letter hverdagen

Det er bedre for ryggen at bære vægten jævnt fordelt mellem skuldrene i stedet for at bære computeren i en skuldertaske, der kun hviler på én skulder. Ved du med dig selv, at du skal gå langt eller cykle til arbejde, er en computerrygsæk at foretrække. Den letter dit liv på måder, du aldrig havde troet muligt. Fordelen ved en bærbar computerrygsæk er, at du har hænderne fri til at tale i telefon, transportere poser, eller de kan stoppes ned i lommen. Vi håber, at du finder den rigtige rygsæk lige her!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!