Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Rygsækken er en trofast følgesvend på mange aktiviteter, såsom når du fisker, vandrer eller står på ski. Når du vandrer eller står på ski i længere tid ad gangen med en tung rygsæk, kan det være rart med en ekstra rem over hoften eller brystet til at lindre skuldre og ryg. Hos Outnorth har vi samlet remme og andet tilbehør til din rygsæk, så du får et mere komfortabelt, sjovt og aktivt eventyr. Du kan finde produkter fra mærker som Fjällräven, Klättermusen og Relags.

Udstyr rygsækken med de nødvendige remme

Vi er alle forskellige, og vores behov er individuelle. Når du vælger de længere ture, er det vigtigt, at alt udstyr er installeret korrekt, og at du føler dig komfortabel. Her finder du remme til rygsækken, der gør det lettere for dig at bære din oppakning, idet remmene lindrer skulder og ryg ved at fordele vægten. De fleste remme hører til en rygsæk fra samme mærke, så læs produktbeskrivelsen, inden du bestiller det endelige produkt, så du er sikker på at få det helt rigtige. Hvis du vil have en ekstra polstring på skulderremmene i rygsækken, finder du skulderpuder til Fjällrävens klassiske rygsæk Konken, og den fås både til voksne og børn. I rygsækken finder du også hofteseler og kompressionsremme. Ønsker du at fæstne udstyret på din cykel eller kajak, kan du vælge elastiske remme fra sortimentet.

Bær rygsækken lettere med remme

Dit spændende eventyr bliver nemmere og sjovere med det rigtige tilbehør. Gennemse vores katalog og find den rigtige rem til netop din rygsæk. Kom ud i naturen og pak varm kakao, sandwiches og siddeunderlag. Indånd den friske ​​skovluft og nyd at være udendørs i den friske luft. Vi ses i skoven!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!