Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Der er mange gode rygsække, som beskytter godt mod fugt, men når der kommer en ordentlig byge, vil du være glad for, at du har pakket et regnslag. Hos os finder du regnslag til rygsække fra bl.a. Fjällräven, Haglöfs, Urberg og Osprey.

Regnslag til alle rygsække

Hos os finder du vandtætte regnslag i forskellige størrelser til både store og små rygsække. De regnslag, du finder hos os, er lette at pakke ned og er den lille plads værd, de optager i rygsækken. Opbevar dit regnslag i yderlommen på rygsækken, og så har du det lige ved hånden, hvis himlen nu skulle åbne sine sluser.

Regnslagene er ofte udstyret med remme, som trækker slaget ordentligt sammen for den bedst mulige beskyttelse. Ved regnfyldt uvejr bliver det ofte mørkere, og det kan være godt at kunne ses tydeligt. Derfor er mange regnslag udstyret med reflekser og stærke farver, som gør, at du bedre kan ses i mørket.

Hold oppakningen tør hele vejen

Når vejret har besluttet sig for regn, er der ikke meget, du kan gøre for at stoppe det. Har du skiftetøj med, som betyder, at du kan smutte ud af dit våde tøj, når du kommer frem, er det bare at holde ud. Selvfølgelig kan det være skønt med en ordentlig skylle indimellem, men det er aldrig sjovt, når tøjet eller andet udstyr er blevet vådt. Hvis du holder din oppakning tør hele vejen, behøver du ikke at bekymre dig for gennemblødte ejendele. Vi anbefaler, at du investerer i et regnslag til din rygsæk, så vejret ikke skal stoppe dine friluftseventyr!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!