• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Regnslag

(25 varer)

Der er mange gode rygsække, som beskytter godt mod fugt, men når der kommer en ordentlig byge, vil du være glad for, at du har pakket et regnslag. Hos os finder du regnslag til rygsække fra bl.a. Fjällräven, Haglöfs, Urberg og Osprey.

Regnslag til alle rygsække

Hos os finder du vandtætte regnslag i forskellige størrelser til både store og små rygsække. De regnslag, du finder hos os, er lette at pakke ned og er den lille plads værd, de optager i rygsækken. Opbevar dit regnslag i yderlommen på rygsækken, og så har du det lige ved hånden, hvis himlen nu skulle åbne sine sluser.

Regnslagene er ofte udstyret med remme, som trækker slaget ordentligt sammen for den bedst mulige beskyttelse. Ved regnfyldt uvejr bliver det ofte mørkere, og det kan være godt at kunne ses tydeligt. Derfor er mange regnslag udstyret med reflekser og stærke farver, som gør, at du bedre kan ses i mørket.

Hold oppakningen tør hele vejen

Når vejret har besluttet sig for regn, er der ikke meget, du kan gøre for at stoppe det. Har du skiftetøj med, som betyder, at du kan smutte ud af dit våde tøj, når du kommer frem, er det bare at holde ud. Selvfølgelig kan det være skønt med en ordentlig skylle indimellem, men det er aldrig sjovt, når tøjet eller andet udstyr er blevet vådt. Hvis du holder din oppakning tør hele vejen, behøver du ikke at bekymre dig for gennemblødte ejendele. Vi anbefaler, at du investerer i et regnslag til din rygsæk, så vejret ikke skal stoppe dine friluftseventyr!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!