• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Stolrygsæk

(5 varer)

Stolerygsækken er en rigtig klassiker i forbindelse med mange former for jagt og fiskeri. Den gør sig også godt til mange andre former for eventyr i skoven - hvor man således ikke glemme noget at sidde på. Hos os finder du solide stolerygsække af en høj standard, bl.a. fra Fjällräven, Bergans og Haglöfs.

Alt, hvad du behøver på ryggen til en lang dagstur

Som jæger, fisker, spejder, svampeplukker eller friluftsentusiast har du god nytte af en stabil og god stolerygsæk. Pak en madpakke, termokande og eventuelt skiftetøj og begiv dig ud i skoven. Når det er tid til en pause, er det bare at finde kaffen frem, sætte dig og nyde naturen. Rygsækkene er forsynet med mange lommer til en smart opbevaring, så du har plads til alt det, som du behøver, og let får adgang til det, alt efter behov.

Støjsvag stolerygsæk

Ude i skov og eng sker det ofte, at du skal være helt stille for ikke at skræmme dyrene væk. Ved fugleobservationer eller jagt er det godt at bære støjsvag tøj, men hvis dit øvrige udstyr laver væsen af sig, er det ligegyldigt, hvor tyst dit tøj er. Med en støjsvag stolerygsæk øger du chancerne for at gå ubemærket forbi ude i skoven og ikke mindst kunne lytte til skoven i stedet for dig selv og dit udstyr. Selvfølgelig fås vores stolerygsække i flotte naturfarver, som falder i med omgivelserne.

Hos os finder du kraftige rygsække med tilhørende stol i et støjsvagt materiale til gode priser. Når du har fundet en rygsæk, som passer dig, er det bare at begive dig ud og nyde omgivelserne.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!