Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Bæltetasker

(121 varer)

Set med et modeperspektiv har bæltetasken fået både ris og ros gennem tiderne. Men at den er praktisk, kan vi ikke benægte. Takket være bæltetasken kan du have dine vigtigste ting tæt ved hånden, uanset aktivitet. Hos Outnorth finder du bæltetasker fra blandt andre Bergans, Fjällräven og Osprey.

Hav altid det vigtigste lige ved hånden

Når det kommer til outdoorsammenhænge og eventyr i naturen, har bæltetasken været en populær følgesvend siden sit indtog på markedet. Ved løb, fiskeri, jagt, klatring og langtursskøjtning er der ofte tilfælde, hvor du hurtigt skal have adgang til vigtige ting eller vil kunne lægge handsker eller briller fra dig i farten. Ikke mindst når du har brug for at drikke vand under selve aktiviteten, som for eksempel under skiløb eller løb. Det er her en bæltetaske med holdere til vandflasker kommer til sin ret.

Hvis du begiver dig ud på en kortere tur og ikke har brug for at have så meget med dig, er bæltetasken også en god kammerat. Den er desuden et godt supplement til rygsækken på længere eventyr.

En klassiker på rejsen

På rejsen har du altid pas, penge, mobiltelefon og andre vigtige ting lige ved hånden i bæltetasken. Når du ikke har disse vigtige ting i yderlommer på rygsækken eller i baglommen, beskytter du dig også bedre mod eventuelle lommetyve. At altid have for vane at have de vigtigste ting i bæltetasken mindsker også risikoen for mistet pas og billetter, som bare ikke må blive væk, når du er ude at rejse. Bæltetasken er en klassiker, som er kommet for at blive. Hos os får du flotte bæltetasker med smarte funktioner til store som små eventyr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!