Bæltetasker

(110 varer)

Set med et modeperspektiv har bæltetasken fået både ris og ros gennem tiderne. Men at den er praktisk, kan vi ikke benægte. Takket være bæltetasken kan du have dine vigtigste ting tæt ved hånden, uanset aktivitet. Hos Outnorth finder du bæltetasker fra blandt andre Bergans, Fjällräven, Lundhags og Klättermusen.

Hav altid det vigtigste lige ved hånden

Når det kommer til outdoorsammenhænge og eventyr i naturen, har bæltetasken været en populær følgesvend siden sit indtog på markedet. Ved løb, fiskeri, jagt, klatring og langtursskøjtning er der ofte tilfælde, hvor du hurtigt skal have adgang til vigtige ting eller vil kunne lægge handsker eller briller fra dig i farten. Ikke mindst når du har brug for at drikke vand under selve aktiviteten, som for eksempel under skiløb eller løb. Det er her en bæltetaske med holdere til vandflasker kommer til sin ret.

Hvis du begiver dig ud på en kortere tur og ikke har brug for at have så meget med dig, er bæltetasken også en god kammerat. Den er desuden et godt supplement til rygsækken på længere eventyr.

En klassiker på rejsen

På rejsen har du altid pas, penge, mobiltelefon og andre vigtige ting lige ved hånden i bæltetasken. Når du ikke har disse vigtige ting i yderlommer på rygsækken eller i baglommen, beskytter du dig også bedre mod eventuelle lommetyve. At altid have for vane at have de vigtigste ting i bæltetasken mindsker også risikoen for mistet pas og billetter, som bare ikke må blive væk, når du er ude at rejse. Bæltetasken er en klassiker, som er kommet for at blive. Hos os får du flotte bæltetasker med smarte funktioner til store som små eventyr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!