Computertasker

(417 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Rubine Backpack Black
 

En computer indeholder som regel vigtige filer, billeder og dokumenter, som du er bange for at miste - og vil gøre alt for at beholde.

En computertaske er skabt til at beskytte computeren, og bærer man sin computer i en taske, kan man være mere tryg, idet computeren er bedre beskyttet, hvis nogen skulle støde til den. Herudover beskytter din computertaske også computeren mod regn og rusk, hvilket gør det lettere at transportere computeren fra sted til sted.

Her hos Outnorth forhandler vi et bredt udvalg af computertasker, der er velegnede til opbevaring af din bærbare computer. Vi kan tilbyde computertasker i alle størrelser og i mange herlige farver. Taskerne er desuden udstyret med mange smarte funktioner, og de er produceret i den højeste kvalitet.

Computertasker til alle anledninger

En god computertaske skal fungere i alle situationer, hvad enten du er på vej på arbejde eller i skole, og den skal kunne rumme alt det, du behøver at have med dig. Mange af vores computertasker har - ud over computeren - også specielle rum til din tablet, mobiltelefon og andre vigtige hverdagsting, som du måske får brug for. Mange af computertaskerne er ligeledes vandtætte, hvilket bevirker, at de fungerer ideelt til gåture, og når du cykler, uanset vejret.

Pak din computer ned i rygsækken

En rygsæk er at foretrække, når du skal pakke og bærer tungt, da den hjælper med at fordele vægten jævnt hen over ryggen, hvilket minimerer risikoen for overbelastning. I en rygsæk er der ofte masser af plads til ekstra tilbehør såsom mus, kabler og blokke. En rygsæk er også en god ting, hvis du cykler eller løber meget til og fra arbejdspladsen, da den ofte sidder bedre end en klassisk skuldertaske.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!