Cykeltasker m.m.

(53 varer)

Den klassiske måde at transportere bagagen på cyklen er via bagagebæreren eller i en cykelkurv på styret. Hvis du deltager i konkurrencer eller kører i hårdere terræner, skal du måske medbringe et enkelt værktøj eller en slange. Ting, der ikke altid er lige praktiske at opbevare på en bagagebærer eller i en kurv. Cykeltasken giver dig mulighed for at medbringe det, du ønsker, på smidig vis. Hos Outnorth finder du cykeltasker fra velkendte mærker som Thule og VAUDE.

Forskellige typer af cykeltasker

Skal du træne med din cykel i nogle timer, behøver du måske kun at medbringe din mobiltelefon og nogle små redskaber, og så rækker det med en lille taske, som kan fastgøres under sadlen eller på cykelstellet. Skal du imidlertid deltage i et langt cykeleventyr, kan det være godt med en cykeltaske, der kan rumme en større oppakning. Køb en taske, der kan fastgøres på cyklens bagagebærer, og supplér med endnu en taske ovenpå, der passer til den ekstra opbevaring. Cykeltaskerne, som du finder på Outnorth, passer til de fleste cykler og er modstandsdygtige over for vind og vejr. Ønsker du at hænge en taske på styret, kan du vælge en model med flere smarte lommer til mobiltelefon og nøgler og med en praktisk lomme på toppen til kortet, så du kan følge din rute, mens du kører. Hos os får du cykeltasker til dine forskellige behov.

Cykeleventyr for hele familien

Cykl smartere med en funktionel opbevaring, der ikke forsinker dig - tværtimod! Saml famillien og begiv jer ud på en actionfyldt cykelferie. Udstyr cyklerne med cykeltasker og få det største eventyr til dato. Vi ved, at store og små elsker at cykle, og cykeltaskerne, du finder her hos os, passer til enhver smag, uanset alder.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!