Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Kufferter

(49 varer)

Fælles for de kufferter, du finder hos Outnorth, er, at de alle kommer fra fabrikanter, der også producerer andet friluftsudstyr. Det er kort sagt fabrikanter, som har erfaring med og kendskab til de høje forbrugerkrav, når det kommer til friluftsudstyr. Du kan derfor være sikker på, at disse kuffert har en høj kvalitet og stor funktionalitet. En rejsekompagnon, som ikke giver op lige med det samme.

Outnorth forhandler kufferter fra mærker som Dakine, Eagle Creek, Osprey, The North Face med flere.

Kufferter, som holder

Den ultimative test af en kufferts styrke er at tage den med ud på en rejse. Men ingen ønsker, at det slutter med en ødelagt kuffert, og ejendelene spredt ud over fortovene rundt omkring i hele verden. Køb derfor altid en solid og slidstærk kuffert fra begyndelsen - det er dét værd.

Vi har et stort udvalg af kufferter, fra duffelbags til rullekufferter. Vi forhandler også større duffels med hjul til dig, der foretrækker en rummelig model med flere bæremuligheder. Hvilken type taske der passer bedst til dig, afhænger af smag og rejsetype. De gode kufferter finder du uden tvivl hos os - uanset om det bare er til håndbagage eller de rigtig store eventyr.

Tænk over dette, når du køber en kuffert

Hvilken kuffert der passer bedst til dit rejseeventyr, er i høj grad en individuel sag, men der er selvsagt nogle ting, som er værd at overveje. En god kuffert bør ikke være tungere end højst nødvendigt, men bør heller ikke gå ned på slidstyrke. Sørg også for, at der er god plads til din oppakning.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!