Skuldertasker

(150 varer)

Skuldertasker til mænd og kvinder

Skuldertasken er en klassiker, der ikke alene er stilfuld, den er også praktisk, når du skal til og fra arbejde eller på forlænget weekend i en storby. Her hos Outnorth.dk finder du skuldertasker, til både mænd og kvinder, i læder og lækre tekstiler. Gå på opdagelse blandt de populære tasker fra mærker som The North Face og Fjällräven, og bestil i dag med billig og hurtig levering!

Her gør en skuldertaske en forskel

Du vil helt sikkert få glæde af en ny skuldertaske, hvis du:
  • Mangler en hverdagstaske med plads til computer og bøger
  • Ønsker funktionalitet og lækkert design på én og samme tid
  • Har brug for en ny sportstaske, der er let at have med på farten
  • Er på udkig efter en lille taske, du kan have med på storbyferie

Find en skuldertaske, der passer til dig og dine behov!

God stil og kvalitet kender ingen alder. Du kan derfor være sikker på, at der findes en skuldertaske, der passer perfekt til dig og dine behov. Inden du kaster dig over den første og bedste skuldertaske på din vej, kan det imidlertid være en god idé, at du gør dig nogle overvejelser om taskens brug, størrelse og materiale.
  • Brug: Hvad er taskens primære brug? Skal den bære dine bøger og computer til og fra arbejde eller studie? Eller er du i højere grad på udkig efter en weekend- eller sportstaske?
  • Størrelse: Jo større tasken er, jo mere plads er der til alle de ting. En skuldertaske, der er alt for stor, kan dog hurtig blive ubehændig og alt for tung til en tur på cyklen.
  • Materiale: Vælg b.la. mellem vokset stof, elegant læder og slidstærkt TPU.
Det er desuden vigtigt, at du er opmærksom på, hvordan skuldertaskens rem er designet. Vi anbefaler, at du vælger en skuldertaske med polstret rem, hvis du ønsker at bære din skuldertaske i lang tid ad gangen.

Her hos Outnorth.dk finder du et stort udvalg af skuldertasker, der kan bæres af både mænd og kvinder. Ønsker du en mere feminin model, kan du med fordel gå efter lysere farve eller en mere dekoreret skuldertaske.

Størrelse – hvad skal der være plads til i din nye taske?

De fleste skuldertasker er designet, så der er rigeligt plads til din computer og madpakken. Mange af taskerne har endda et rum, som er ekstra beskyttet og polstret, hvilket er perfekt til dig, der altid har din pc med på farten. Har du en større computer eller brug for plads til lidt ekstra bøger og en tablet, kan det være en god idé at sammenligne skuldertaskens mål med din computers. Så er du sikker på, at der er plads til det hele!

Er du på udkig efter en ny træningstaske, som du kan svinge over skulderen, kan det være en rigtig god idé at vælge en større model med polstret skulderrem. På den måde kan du være sikker på, at du har plads til både træningstøj, dine løbesko og et håndklæde.

De mindste bælte- og skuldertasker er ideelle til en aften i byen og kan snildt erstatte den klassiske damehåndtaske. Den lille skuldertaske er praktisk at have med på farten og er som regel indrettet med masser af små, tyverisikre rum til nøgler, penge og pas.

Materiale – på udkig efter en chik eller vandtæt skuldertasker?

Når du ruller ned over vores store udvalg af skuldertasker, vil du hurtigt opdage, at taskerne findes i alle slags materialer – heriblandt læder og behandlede tekstiler.
Skuldertasken i læder er en sikker vinder, hvis du er på udkig efter en smart skuldertaske, du kan have med til møder og finere forsamlinger. Skuldertasker med detaljer i læder er ikke alene smagfulde og slidstærke – de er også vandtætte i et vist omfang.

Fjällräven er særligt kendt for sine voksede og forstærkede skuldertasker og rygsække i stof. I modsætning til almindelige tote bags, der ofte går i stykker, bliver gennemblødte eller beskidte, er de polstrede skuldertasker det oplagte valg for dig, der ønsker en smart og sporty storbytaske til hverdagens gøremål.

Skuldertasker i plastikmaterialer, som TPU, egner sig perfekt til dig, der vægter funktionelt design højest. Det slidstærke materiale er nemlig utrolig vandtæt og kan modstå selv de værste byger.

Sådan pakker og justerer du din skuldertaske

Det er ikke nødvendigvis størrelsen eller materialet, der afgør din skuldertaskes komfortniveau. Måden du pakker på, og hvordan du justerer din skulderrem, har også en del at sige! For optimal komfort kan du med fordel vælge en taske med smarte funktioner og lommer. Det vil som regel få din taske til at føles lettere og mere handy, idet det er nemt at finde nøgler, mobil og bøger.

Er du på udkig efter en allround skuldertaske, som du kan bruge til hverdag såvel som til forlængede weekender, kan det være en rigtig god idé at vælge en skuldertaske med justerbar rem. Vær desuden opmærksom på, om der er plads til tasken i din cykelkurv, eller om skuldertasken kan tages med på ryggen, når du cykler og har brug for maksimal bevægelighed.

Skuldertasker i flotte farver og design – perfekt til et aktivt liv!

Her på siden finder du et bredt udvalg af skuldertasker, der egner sig utroligt godt til at aktivt liv. Forelsk dig i de smagfulde design, og bestil din favorit her hos Outnorth.dk. Vi garanterer selvfølgelig fri ombytning og 30 dages fuld returret, når du handler hos os!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!