Skuldertasker

(145 varer)

Skuldertasker er en klassisk taskemodel, der ikke blot er stilfuld. Den er også meget praktisk. En skuldertaske kan også anvendes til hverdagsbrug samt udendørs eventyr, og der er en klar favorit for mange. Hos Outnorth findes der skuldertasker i materialer som læder og tekstiler til både mænd og kvinder. Her finder du tasker fra mærker som The North Face, Timbuk2 og Fjällräven.

Korrekt skuldertaske til dig

Hvis du ønsker at bruge tasken som hverdagstaske til arbejdet og omkring byen, er der alternativer, der er en smule mere klassiske, i læder og tekstil, hvor der er plads til en bærbar computer og frokost. En skuldertaske kan opbevare dit træningstøj eller pakkes med tilbehør til eventyret, og flere modeller er egnet til formålet. Hvis du bærer tasken i længere tid, anbefaler vi en taske med polstret skulderrem, så du ikke får ondt, når du bærer. Vil du have en lille taske, kan du tjekke de tasker, der kan bæres over skulderen eller omkring taljen, enkelt og fleksibelt for de mindre eventyrlystne. På Outnorth finder du et bredt udvalg af skuldertasker i forskellige farver og materialer.

Pak smart

Uanset hvad du får plads til i skuldertasken, er det vigtigt at pakke smart. Vælg en taske med smarte funktioner, der gør din pakning ganske nem. Hos Outnorth har vi samlet skuldertasker til et aktivt og funktionelt liv, der kan håndtere elementer i mange forskellige farver og designs. Vælg mellem klassiske modeller fra Fjällräven eller farverige modeller fra The North Face. Vi håber, du finder din favorit lige her.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!