• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Sportstasker

(193 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Super Duffel 90 Jet Black
 

Duffelbag eller duffeltaske kaldes de cylinderformede tasker, som oftest er fremstillet af et rigtig tykt og solidt materiale i skind eller læder. En klassisk gymnastiktaske går også ofte under betegnelsen duffel, men der er ikke mindst tale om de enkle stoftasker af et tykkere materiale, som er blevet benyttet af både sejlere, militæret og idrætsudøvere siden 40’erne.

I dag er duffelbags måske mere populære end nogensinde. Du finder modellerne her på Outnorth fra en mængde forskellige mærker, deriblandt North Face og Fjällräven. Fælles for de fleste duffelbags i vores sortiment er, at de er virkelig slidstærke, og i mange tilfælde er de fremstillet i materialer, der tåler vand.

Praktisk supplement og perfekt weekendtaske

Det er ikke altid, at en rygsæk eller den klassiske rulletaske gør sig bedst på rejsen, særligt ikke for den, som vil kunne komme let omkring, når der ikke er flere perroner og asfalterede veje. Samtidig er en duffelbag et godt supplement at have lige ved hånden, også hvis du pakker i en rygsæk eller en anden taske ved siden af. Bliver du træt af at bære den i hånden, er det ofte let at slænge den op på ryggen og bruge den som rygsæk istedet. Visse duffelbags fås også i en mere avanceret fortolkning med hjul.

En klassiker, som har holdt i flere årtier

Navnet duffel kommer oprindeligt fra byen af samme navn i Belgien, hvor man fremstillede utroligt enkle, men solide tasker af et tykt stof. Op gennem historien er duffelbags blevet benyttet af mange forskellige ”typer”, bl.a. bliver denne tasketype ofte anset for at være en populær klassiker blandt surfere.

Den aflange udformning gør, at en duffelbag også er god at tage med som håndbagage på flyet. Den er endvidere en perfekt weekendtaske til dig, som ikke vil slæbe på noget alt for stort på de kortere rejser. Fremfor alt er den dog en rigtig original, som er utrolig flot, og som desuden vil holde i lang tid fremover.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!