Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Pengepunge & Værdigenstande Opbevaring

(19 varer)

Hos os finder du tegnebøger og andre former for værdiopbevaring, som passer til både damer, herrer og børn. Du kan nemt købe dine tegnebøger online og kan vælge blandt et stort udbud fra en række velkendte producenter af andet friluftslivs- og eventyrudstyr.

Du finder skønne tegnebøger fra Akine, Fjällräven, The North Face og en række andre producenter.

Alt det vigtige ved hånden på et og samme sted

Der findes al mulig grund til at have en god, effektiv tegnebog. Tegnebogen har du med dig overalt, og en sikker værdiopbevaring er et must på både de små og store eventyr. Under rejsen bør pas, penge og andre værdisager opbevares et naturligt sted, så de er let tilgængelige, når du har brug for dem.

Hos Outnorth finder du både gode og slidstærke tegnebøger, som kan klare de hårde udfordringer. De sørger endvidere for, at pengene bliver dér, hvor de skal. At bruge lidt ekstra penge på en god tegnebog er med andre ord en super idé. Hos os finder du tegnebøger i flere forskellige prisklasser med mere eller mindre avancerede egenskaber. Heriblandt finder du vandtætte rejsetegnebøger med plads til kuglepen, udfoldet boardningpas og billetter samt modeller med kortholdere og rum til mønter og sedler.

Værdiopbevaring

Søger du noget mere avanceret end en tegnebog, findes der flere smarte løsninger til pas og andre værdipapirer, som skal opbevares sikkert og lige ved hånden under hele rejsen. Med pasetui og andre typer af sikkerhedslommer får du styr på alle værdigenstande og rejsedokumenter. Til det kvindelige kundesegment findes der også smarte og diskrete løsninger med sikkerhedslommer, som kan fastgøres på BH-stroppen. Disse kommer bl.a. fra Eagle Creek, hvis værdiopbevaring fås i en lækker og vaskbar natursilke. Desuden fås produktet med livstidsgaranti.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!