Myggenet & Myggemidler

(25 varer)

De varme, lyse sommernætter, fisketuren eller en nat i troperne kan meget nemt blive ødelagt af myg og andre insekter. Myggebeskyttelse i form af myggemiddel og myggenet kan være en særdeles god investering, så du slipper for at skulle ”flygte” indenfor, når du allerhelst vil være udenfor.


Myggenet


Myggenet er en effektiv form for myggebeskyttelse, idet det holder myggene og insekterne væk, og det findes i mange forskelligartede varianter. Det allerenkleste myggenet er myggehatten med et integreret myggenet, som du kan slå ned over hovedet, så du slipper for at ”kæmpe” med myg i ansigtet eller omkring halsen og nakken. Der findes også de modeller, der er så tilpas store, at du kan spænde det hen over din soveplads og dernæst krybe ned under nettet. På den måde kan du sove i fred - uden at blive ”ædt” af myggene.


Myggemiddel


Et myggemiddel fordeles og smøres ind på de kropsdele, der ikke bliver beskyttet af tøjet. Myggemidlet sørger også for i de fleste tilfælde, at andre insekttyper, såsom sorte fluer, tæger og skovflåter, ikke bider sig fast. Myggemidlet fås både som olie og roll-on stick.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!