Myggenet & Myggemidler

(26 varer)

De varme, lyse sommernætter, fisketuren eller en nat i troperne kan meget nemt blive ødelagt af myg og andre insekter. Myggebeskyttelse i form af myggemiddel og myggenet kan være en særdeles god investering, så du slipper for at skulle ”flygte” indenfor, når du allerhelst vil være udenfor.

Myggenet

Myggenet er en effektiv form for myggebeskyttelse, idet det holder myggene og insekterne væk, og det findes i mange forskelligartede varianter. Det allerenkleste myggenet er myggehatten med et integreret myggenet, som du kan slå ned over hovedet, så du slipper for at ”kæmpe” med myg i ansigtet eller omkring halsen og nakken. Der findes også de modeller, der er så tilpas store, at du kan spænde det hen over din soveplads og dernæst krybe ned under nettet. På den måde kan du sove i fred - uden at blive ”ædt” af myggene.

Myggemiddel

Et myggemiddel fordeles og smøres ind på de kropsdele, der ikke bliver beskyttet af tøjet. Myggemidlet sørger også for i de fleste tilfælde, at andre insekttyper, såsom sorte fluer, tæger og skovflåter, ikke bider sig fast. Myggemidlet fås både som olie og roll-on stick.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!