Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Myggenet & Myggemidler

(30 varer)

De varme, lyse sommernætter, fisketuren eller en nat i troperne kan meget nemt blive ødelagt af myg og andre insekter. Myggebeskyttelse i form af myggemiddel og myggenet kan være en særdeles god investering, så du slipper for at skulle ”flygte” indenfor, når du allerhelst vil være udenfor.

Her gør myggenet en forskel

Du vil sætte pris på et godt myggenet når du:

Hvilket myggenet skal jeg vælge?

Myggenet er en effektiv form for myggebeskyttelse, idet det holder myggene og insekterne væk, og det findes i mange forskelligartede varianter. Det allerenkleste myggenet er myggehatten med et integreret myggenet, som du kan slå ned over hovedet, så du slipper for at ”kæmpe” med myg i ansigtet eller omkring halsen og nakken. Der findes også de modeller, der er så tilpas store, at du kan spænde det hen over din soveplads og dernæst krybe ned under nettet. På den måde kan du sove i fred - uden at blive ”ædt” af myggene.

Der er ikke noget som irriterende myg, der kan ødelægge den gode stemning, når du sidder og hygger dig på en varm sommeraften. Under vores himmelstrøg kan myg være særdeles irriterende, men der er dog sjældent nogen risiko forbundet med et myggestik – ud over at det klør og svier.

Hvis du rejser til lande, hvor malaria og gul feber er en reel risiko, er sagen dog helt anderledes. I disse områder er det særdeles vigtigt at træffe de rigtige foranstaltninger mod myggestik.

Myggenet findes i flere variationer, der enten trækkes over hoved og ansigt eller som et stort net, der kan hænges op over sovepladsen. Begge modeller er praktiske til hver deres formål.

Når du skal vælge det rigtige myggenet, er der nogle ting, du skal være opmærksom på:

Myggemiddel – når nettet ikke kan bruges

Af gode grunde kan du ikke opholde dig under nettet hele Når du bevæger dig udenfor, eller skal på tur, så er myggemidlet din bedste ven.

Et myggemiddel fordeles og smøres ind på de kropsdele, der ikke bliver beskyttet af tøjet. Myggemidlet sørger også for i de fleste tilfælde, at andre insekttyper, såsom sorte fluer, tæger og skovflåter, ikke bider sig fast. Myggemidlet fås både som olie og roll-on stick. Du kan også vælge en spray, hvis du synes det er lettere.

Myggemiddel yder god og effektiv beskyttelse, og virkningen varer ved i helt op til 8 timer, før du skal påføre et nyt lag.

I de tilfælde, hvor du bruger hat med myggenet, er myggemidlet god til de blottede dele af kroppen.

Køb dit myggenet hos Outnorth

Den lille investering i et myggenet, kan gøre en stor forskel på turen. Myggenettet kan være med til gøre din outdooroplevelse til en succes og bør være en del af dit standardgear på højde med andet outdoorudstyr.

Her hos Outnorth finder du myggenet og myggemiddel i forskellige variationer. Ingen af delene fylder særligt meget i oppakningen, og du vil blive glad for at have dem med.

Bestil myggenet og myggemiddel allerede i dag. Vi har hurtig levering, så du snart kan komme ud og afprøve myggenettet fra Outnorth.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!