Mosquito Nets

(24 varer)

På trods af deres størrelse er myg langt fra menneskets bedste ven. Især når vi udfører aktiviteter, der kræver en vis koncentration, kan myggene være ødelæggende for selv de mest tålmodige individer. Heldigvis, ja så er der ting, vi kan tage med os, så vi kan klare os godt på trods af en masse myg eller andre insekter.

Få en god nats søvn med et godt myggenet

Det klassiske myggenet til vinduer giver dig mulighed for at sove godt med frisk luft i rummet, og myggene bliver udenfor. Vil du ud i naturen, uden at myggene stopper dig? Med et myggenet som tilbehør til teltet eller hængekøjen, undgår du at blive afbrudt i din søvn, og du kan hvile ud, så du kan fortsætte eventyret næste dag.

Myggenet til hovedet - perfekt til fiskeren

Lige så meget som vi kan afskyr insekter, lige så vigtig en funktion udfylder de i naturen. Fiskerne kender udmærket til problematikken. Fiskere står ofte på de steder, hvor myg ses som sorte fluer og andre flyvende insekter, hvilket kan være noget af en forstyrrelse. Ikke mindst på hovedet. Når der er bid - altså i vandet - er det ikke nogen god idé at begynde at vinke myggene væk i stedet for at hive fangsten i land. Så et myggenet beregnet til hovedet kan være en god investering, og du kan koncentrere dig om dit fiskeri. Myggenet til hovedet kan også være et godt tilbehør, når du skal på vandretur i skoven eller er på farten. 

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!