Mosquito repellants

(9 varer)

Summende myg og kløende bid kan være noget af et mareridt. Er det myggesæson, bør du ikke gå nogen steder uden at medbringe en god myggebalsam. Produktet holder myggene væk, og du kan fortsætte på dit eventyr med godt humør og du behøver ikke at bekymre dig om at blive bidt i stumper og stykker. Hos Outnorth finder du myggemiddel, jungleolie, flåtspray og gel mod bid, hvis du skulle blive bidt.

Reducér risikoen for myg og flåtbid

Med en god myggebalsam eller flåtspray mindsker du risikoen for at blive bidt. Der er selvfølgelig ingen garantier her i livet, men en god beskyttelse kan gøre en enorm forskel. Du kan opnå en endnu bedre effekt ved at putte lidt myggebalsam på tøjet, men spray i så fald ikke på på det tøj, du har kært, fordi pletterne kan være vanskelige at fjerne. Sørg for at læse instruktionerne, så du ved, hvilke produkter der kan bruges til børn.

Insektsgel lindrer kløen, hvis du er blevet bidt

Hvis myggene allerede har været på spil, findes der en gel, der lindrer den irriterende kløe. Insektsgelen fra Mygga er naturlig og kan også bruges, hvis du brænder dig på brændenælder eller kommer i kontakt med vandmænd. Det er en oplagt følgesvend på de små og store eventyr i løbet af foråret, sommeren og efteråret. Produktet er som sagt med naturlige ingredienser og er fri for ammoniak og fås med en behagelig duft.

At have en god myggespray og gel kan være afgørende for, hvor godt du trives ude i naturen, hvor du nok også møder myggene. Bedre sent end aldrig - tag det sikre valg i stedet for det usikre. Køb myggemiddel nu!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!