Bivuak

(51 varer)

En presenning beskytter dig mod regnen, uden du behøver at lukke dig inde i teltet. Det er trist at skulle lukke naturen ude, bare fordi det regner en smule. Med en presenning slipper du for alle dine bekymringer. Vi forhandler ultralette presenninger fra bl.a. Hillberg, Primus og Relags.

Mange anvendelsesmuligheder

Presenninger fungerer godt ved regn, men de kan også fungere som beskyttelse mod solen. Mange mennesker foretrækker at sove udenfor, hvorfor en presenning er det perfekte tilbehør. Du er sikker på at få følelsen af at sove udenfor, men ved et muligt nedbør i løbet af natten får du den fulde beskyttelse. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du bruger presenningen. For eksempel vil det være en fremragende forlængelse af en åbning i teltet, eller du kan bruge det som et samlingspunkt ved den større fest. Hvis du vil lave mad udenfor, men gerne lidt fra teltet, er presenninger handy og beskytter madvarerne mod regnen.

Presenninger versus telte

Det kunne være super hyggeligt at krybe ind i teltet, men det betyder ofte, at man må sige godnat, eller bliver holdt udenfor det sociale liv, der er i fuld gang uden for teltet. Med en presenning lukker du det dårlige vejr ude, men ikke dig selv. Brug presenningen som et supplement til teltet og byg lejren op herudfra. Har du svært ved at vælge mellem teltet og presenningen, så kommer der løsninger fra Hillberg med deres Rajd, som hverken er en presenning eller et telt, men noget midt imellem.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!