Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

En presenning beskytter dig mod regnen, uden du behøver at lukke dig inde i teltet. Det er trist at skulle lukke naturen ude, bare fordi det regner en smule. Med en presenning slipper du for alle dine bekymringer. Vi forhandler ultralette presenninger fra bl.a. Hillberg, Primus og Relags.

Mange anvendelsesmuligheder

Presenninger fungerer godt ved regn, men de kan også fungere som beskyttelse mod solen. Mange mennesker foretrækker at sove udenfor, hvorfor en presenning er det perfekte tilbehør. Du er sikker på at få følelsen af at sove udenfor, men ved et muligt nedbør i løbet af natten får du den fulde beskyttelse. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du bruger presenningen. For eksempel vil det være en fremragende forlængelse af en åbning i teltet, eller du kan bruge det som et samlingspunkt ved den større fest. Hvis du vil lave mad udenfor, men gerne lidt fra teltet, er presenninger handy og beskytter madvarerne mod regnen.

Presenninger versus telte

Det kunne være super hyggeligt at krybe ind i teltet, men det betyder ofte, at man må sige godnat, eller bliver holdt udenfor det sociale liv, der er i fuld gang uden for teltet. Med en presenning lukker du det dårlige vejr ude, men ikke dig selv. Brug presenningen som et supplement til teltet og byg lejren op herudfra. Har du svært ved at vælge mellem teltet og presenningen, så kommer der løsninger fra Hillberg med deres Rajd, som hverken er en presenning eller et telt, men noget midt imellem.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!