Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Hængekøjer & Tilbehør

(77 varer)

I dag, hvor vi stadig sjældnere stopper op og bare trækker vejret, burde en hængekøje være på alles ønskeliste. Anskaf dig en dejlig hængekøje hos os, og så kan du tilbringe den kommende nat under åben himmel og tillade dig at komme nærmere naturen.

Hængekøjer med myggenet og regnslag

En lækker sommerdag, hvor fuglene kvidrer, ligger du måske og læser i hængekøjen. Men det er selvfølgelig ikke alle årets dage, som byder på idyllisk hængekøjevejr. Det skal selvfølgelig ikke forhindre dig i at slappe af i hængekøjen - der fås både regnslag og myggenet til hængekøjerne. Hos Outnorth finder du flere hængekøjer med myggenet, som gør, at de mest insekthærgede områder i skoven bliver til en afslappende oase. Medfølger der ikke et myggenet til hængekøjen, fås det ofte som separat tilbehør. En del modeller har desuden et praktisk regnslag.

En hængekøje, der kan få plads i enhver oppakning

Hængekøjer kan være lige så uformelige som et stort kludetæppe, og det er ikke noget, man gerne tager med på udflugten. Derfor har vi lette hængekøjer til outdoorbrug, som kan foldes sammen og stoppes ned i jakkelommen. De optager ikke mere plads end en bog! På den måde kan du tage hængekøjen med dig, hvorend du går hen. Er børnene med, bliver det garanteret et skønt hængested, når familien er blevet træt. Flere af de hængekøjer, vi forhandler, har også plads til to voksne.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!