Liggeunderlag

(247 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Stretch Band Black
 

Et rigtig godt liggeunderlag er uvurderlig, når du eksempelvis skal slå telt op i bjergene eller er sammen med familien på en dejlig campingplads. Du kan vælge mellem mange forskellige liggeunderlag på dagens marked, alt afhængigt af hvad du selv efterspørger med hensyn til komfort og kvalitet.

Hvis du har planlagt at skulle ud at backpacke, eller hvis du skal ud at klatre et par dage, får du brug for et liggeunderlag, der er nemt at pakke, vejer lidt, og som også består af et materiale, der vil hjælpe dig med at holde varmen. Her hos Outnorth vil du helt sikkert finde et liggeunderlag, der arbejder optimalt for dig og dine behov i lang tid fremover.

Oppusteligt liggeunderlag

Der findes forskellige typer af liggeunderlag og en variant, der er blevet stadig mere populær i de seneste år, er det oppustelige liggeunderlag. Et oppusteligt liggeunderlag har ofte en lille pakkevolumen, vejer ganske lidt, men tilbyder samtidig en høj komfort, idet man kommer lidt op fra det hårde underlag. Typisk er de oppustelige liggeunderlag forsynet med en indbygget fodpumpe og ventil, der tillader dig at vælge, om du ønsker at pumpe eller blæse det op.

Varme og isolerende liggeunderlag

Hvis du ved, du skal bo i rigtig kolde og barske miljøer, bør du investere i et liggeunderlag, der har både opvarmning og isolerede egenskaber. Du kan f.eks. vælge de liggeunderlag, som gør det særligt godt i køligere betingelser, fordi de har en aluminiumbelagt side, der reflekterer varmen på fremragende vis.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!