Liggeunderlag

(124 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Soft Airmat Mango
 

Et rigtig godt liggeunderlag er uvurderlig, når du eksempelvis skal slå telt op i bjergene eller er sammen med familien på en dejlig campingplads. Du kan vælge mellem mange forskellige liggeunderlag på dagens marked, alt afhængigt af hvad du selv efterspørger med hensyn til komfort og kvalitet.

Hvis du har planlagt at skulle ud at backpacke, eller hvis du skal ud at klatre et par dage, får du brug for et liggeunderlag, der er nemt at pakke, vejer lidt, og som også består af et materiale, der vil hjælpe dig med at holde varmen. Her hos Outnorth vil du helt sikkert finde et liggeunderlag, der arbejder optimalt for dig og dine behov i lang tid fremover.

Oppusteligt liggeunderlag

Der findes forskellige typer af liggeunderlag og en variant, der er blevet stadig mere populær i de seneste år, er det oppustelige liggeunderlag. Et oppusteligt liggeunderlag har ofte en lille pakkevolumen, vejer ganske lidt, men tilbyder samtidig en høj komfort, idet man kommer lidt op fra det hårde underlag. Typisk er de oppustelige liggeunderlag forsynet med en indbygget fodpumpe og ventil, der tillader dig at vælge, om du ønsker at pumpe eller blæse det op.

Varme og isolerende liggeunderlag

Hvis du ved, du skal bo i rigtig kolde og barske miljøer, bør du investere i et liggeunderlag, der har både opvarmning og isolerede egenskaber. Du kan f.eks. vælge de liggeunderlag, som gør det særligt godt i køligere betingelser, fordi de har en aluminiumbelagt side, der reflekterer varmen på fremragende vis.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!