• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

Oppustelige

(132 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Airmat Nova Blue
 

Når du skal ud på friluftseventyr, som kræver overnatning i naturen, er et oppusteligt liggeunderlag at foretrække. Med en moderne teknik og et smart design kan du sove lige så behageligt i teltet som derhjemme på madrassen. Hos Outnorth finder du oppustelige liggeunderlag fra velkendte mærker som Sea to Summit, Thermarest og Exped.

Sov godt uanset underlag

En god nats søvn kan udgøre hele forskellen mellem et vellykket og et mislykket eventyr. Vi prioriterer din søvn, og her har vi derfor samlet et bredt sortiment af oppustelige liggeunderlag, som passer til dine aktiviteter. Her kan du vælge blandt forskellige modeller, former og farver. Her finder du modeller, som optager minimal plads i oppakningen, og som er udstyret med en fodpumpe. En del liggeunderlag kommer desuden med en ventil! Uanset om du vælger at puste madrassen op eller ej, giver den dig en god nats søvn.

Oppusteligt liggeunderlag tilpasset årstiden

Inden du beslutter dig for, hvilket liggeunderlag du vil købe, bør du overveje dine forudsætninger. På hvilken årstid skal du sove udendørs? Det er vigtigt, at du vælger et oppusteligt liggeunderlag, som kan holde dig varm på den givne årstid. Liggeunderlag, som er kombineret af luft og et isolerende materiale, giver en større komfort og holder dig varm trods den kolde jordoverflade. Har du brug for at pakke så let som muligt, bør du vælge et underlag, som vejer lidt og optager minimal plads. Tjek også vores brede udvalg af telte og soveposer for at være sikker på, at alt dit udstyr holder dig varm og tryg under hele dit eventyr!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!