Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Puder

(47 varer)

Hvis du nogensinde har rejst uden en rejsepude, ved du, hvor højt oppe på pakkelisten den befinder sig, når du skal pakke til den næste tur. Måske er det netop afsavnet af en blød pude eller et lignende underlag, der forårsager den dårlige søvn. Det er dog sjældent, at din almindelige hovedpude fra sengen derhjemme kommer med i oppakningen, da den fylder for meget. Der er dog mange gode muligheder for at finde en pude, der ikke optager den store plads.

Hvis du er på udkig efter en let, lille og komfortabel rejsepude med den højeste komfort, vil du finde et bredt udvalg hos os!

Oppustelig rejsepude

En oppustelig pude optager ikke meget plads og forringes ikke, uanset rejsen. Når du rejser med fly, er der sjældent meget plads til komfort, og en rejsepude kan være din bedste rejsepartner. Med en rejsepude øger du din chance for at få et par timers søvn, ligesom du får en god nakkestøtte, hvis du vil læse en bog. Stiller du høje krav til en god nats søvn, er der bl.a. oppustelige puder med dun, der giver en ekstra komfort og varme.

Sov godt og hold ud længere

Hvis du sover godt og er udhvilet til næste dag, vil du nemt blive i stand til at tackle de vanskeligheder, du måtte støde på i løbet af turen. Med en god nats søvn kan du klare endnu mere, og eventyret bliver en del sjovere. Hos Outnorth finder du gode og behagelige rejsepuder, der giver dig et tiltrængt pusterum, når du har brug for det. 

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!