Soveposer

(395 varer)
Blank

Anbefalet

Arctic Tern
Kids Dot Sleeping Bag Black Print
 

Nutidens moderne soveposer er skræddersyet til forskellige kroppe, vejrforhold og situationer. Siden 2004 anvendes den europæiske standard EN13537 for at angive temperaturen af soveposer. Det gør det lettere for dig at sammenligne kvaliteten af forskellige mærker, og dermed finde den rigtige sovepose, der er skræddersyet til dig og dine behov.

Alle soveposer, der opfylder kriteriet befinder sig inden for temperaturskalaen, der bestemmes via en laboratorietest. Standarden specificerer Comfort limit, som er den laveste komforttemperatur for kvinder. Lowe limit er den laveste temperatur for mænd og Extreme limit er den laveste overlevelsestemperatur for kvinder.

En let sovepose og en varm sovepose

På en campingferie, stiller vi højere krav til komfort end på en vandreture i bjergene. Ude i naturen kræves en sovepose, der er let at bære, og kan modstå kulde og vind. På en mindre udflugt er det måske vigtigere med en rummelig sovepose, der er varm nok. Soveposens temperatur og vægt er simpelthen de mest vigtige ting at overveje, når du vælger mellem de forskellige modeller i vores sortiment.

Hvordan soveposen er isoleret er afgørende for din oplevelse. Gåsedun er let at bære, kan komprimeres meget og er varmere end syntetisk isolering. Dun indebærer ofte en højere pris, men med omhu og korrekt opbevaring, skan soveposes få et langt liv. Syntetisk isolering er billigere, men kan ikke komprimere så meget som dun.

Soveposer til børn

Soveposer til børn er mindre i størrelse og bliver hurtigere varmere end soveposer for voksne. Der er ingen standardiseret temperaturmåling for soveposer til børn, men en mindre sovepose anbefales. Soveposer til voksne fungerer sjældent godt nok til børn, for de bliver let for kolde. Til meget små børn, som kan blive kraftigt afkølet, er det særligt vigtigt at sikre, at soveposen holder en tilstrækkelig høj temperatur.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!