Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Årsagen til, at der er udviklet soveposer særligt til kvinder skyldes i høj grad, at kvinder oftere begynder at fryse hurtigere end mænd. Dette afhænger dog af en lang række faktorer, da vi alle ser forskelligt ud og har en forskellig kropsbygning. Soveposer til kvinder plejer som regel også at være mere rummelige, især omkring hofterne.

Hvad skal du tænke over i valget af sovepose?

Når du skal vælge en sovepose, er det vigtigt, at du tænker over den årstid, hvor soveposen skal anvendes. Overvej også, hvilket klima du kommer til at sove i. Det er kort sagt vigtigt at finde ud af, hvilke temperaturforhold soveposen skal kunne klare. Skal den anvendes om sommeren, må den omvendt ikke være alt for varm.

Sovepose til den rette temperatur

Så at sige alle soveposer hos Outnorth er temperaturtestede efter den europæiske standard, EN 13537. På den måde kan du nemt sammenligne de forskellige modeller og mærker. Når man taler om, hvilke temperaturer en sovepose skal kunne klare, måler man komforttemperaturen samt ekstremtemperaturen. Komforttemperaturen angiver, præcis som det lyder, hvornår soveposen formår at holde dig tilstrækkelig varm til at føles komfortabel. Ekstremtemperaturen vedrører, hvor meget soveposen kan klare, så du stadig kan overleve, og den er altså ikke et udgangspunkt for, at du kan holde varmen.

Desværre måles disse værdier i mange tilfælde kun ud fra mænds komforttemperatur, selvom det er en damesovepose. Det kan være godt at tage ekstra hensyn til dette ved et eventuelt køb, så soveposen lever op til dine forventninger. Hvis der er målt ud fra kvinders komforttemperatur angives dette ofte i produktbeskrivelsen.

Husk, at der findes flere udvendige omstændigheder, som også påvirker, hvor godt du holder varmen. Hvorvidt din krop tåler kulde på en god måde eller ikke, er også påvirket af faktorer som sult og typen af liggeunderlag. Som altid er grundlæggende godt udstyr og forberedelse af alle faser nøglen til et vellykket eventyr.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!