Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Hos Outnorth finder du varme og slidstærke dunsoveposer fra mærker som Western Mountaineering, Bergans og Nemo. Hvis du er ude efter en prisvenlig dunsovepose til 3-sæsonsbrug, kan du nemt købe den online lige her.

Med en god sovepose tilpasset klimaet og temperaturen får du en god nats søvn og kan udhvilet begive dig på eventyr den følgende dag. De fleste soveposer, du finder hos os, er temperaturtestede efter den europæiske standard EN 13537. Dette gør, at du nemt kan sammenligne de orskellige mærker og modeller, når du ønsker at finde den helt rigtige sovepose.

Fordele ved en dunsovepose

Når det kommer til at købe en sovepose, står materialevalget ofte mellem dun og et syntetisk materiale. To materialer med forskellige egenskaber, som begge er gode, alt afhængigt af typen af anvendelse.

En sovepose i dun er oftest både lettere og varmere end en sovepose i et syntetisk materiale. En varm dunsovepose er god til brug under koldere forhold og er derfor et naturligt valg til dig, der camperer om vinteren.

Vaskeråd og vedligeholdelse

En fordel ved dun som materiale er, at det nemt kan komprimeres. På den måde optager en dunsovepose mindre plads end en sovepose i et syntetisk materiale, selvom de kan klare de samme temperaturer.

En sovepose i dun skal ikke opbevares komprimeret, men bør først hænges op og opbevares på et tørt sted efter brug. Det er desuden vigtigt at holde dunsoveposen tør, eftersom den - i modsætning til en syntetisk sovepose - ikke har den samme varmeevne, når den bliver våd.

Vær altid nøje med at følge vaskeanvisningen for din sovepose, så du undgår, at den bliver ødelagt, eller at isoleringsevne og levetid minimeres.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!