Background nature 380

Vi beklager, men vi finder desværre ikke det du leder efter

Nedenfor finder du nogen af vores mest populærer varer.

Fortæl os gerne, hvilken side du forsøgte at finde, så vi kan rette fejlen. Har du tastet på et link, der ikke virker, må du meget gerne sende linket til os sammen med navnet på siden, hvor du fandt linket. Kontakt os.

Skal du på eventyr og ekspeditioner i løbet af vinteren, er det yderst vigtigt at have en sovepose, der virkelig kan klare kulden. Alt afhængigt af destination kan vejret typisk slå hurtigt om, og det gælder derfor om at være velforberedt via et godt udstyr. Hos os finder du flere meget holdbare soveposer, der er velegnet til vinterbrug. De kommer fra mærker som Bergans og Western Mountaineering.

Vintersoveposer, der klarer den ekstreme kulde

Hos os på Outnorth finder du særdeles robuste soveposer, der kan klare den ekstreme kulde. Vi forhandler også soveposer, der går under kategorien damesoveposer. Årsagen til, at der er udviklet soveposer særligt til kvinder skyldes i høj grad, at kvinder oftere begynder at fryse hurtigere end mænd. Vi er dog på ingen måder ens, og ved du på forhånd, at du er en rigtig frossenpind, så gå gerne efter en varmere sovepose.

De fleste soveposer, som vi forhandler her hos Outnorth, er temperaturtestede efter den europæiske standard, EN 13537. Det er derfor nemt at sammenligne de forskellige modeller og mærker inden et endelig køb. Når man taler om, hvilke temperaturer en sovepose skal kunne klare, måler man komforttemperaturen samt ekstremtemperaturen. Komforttemperaturen angiver punktet, hvor soveposen formår at holde dig tilstrækkelig varm til, at det føles komfortabelt. Ekstremtemperaturen indikerer punktet, hvor du stadig kan overleve i soveposen, men den er altså ikke et udgangspunkt for, at du kan holde varmen.

Tænk på, at soveposens kompressionspose er beregnet til transport, når du er ude i naturen. Når du er hjemme i de kendte omgivelser, så pak soveposen ud og opbevar den hængende. Det giver soveposen en bedre holdbarhed.

Dun versus syntetisk

Dun og det syntetiske materiale har hver især forskellige egenskaber, og begge materialer har deres fordele. Generelt kan man sige, at dun er både varmere og lettere. Derimod kan de isolerende egenskaber hos dun reduceres, hvis en sovepose med dun bliver våd. Skal du færdes i våde terræner, kan det derfor betale sig at satse på en sovepose i et syntetisk materiale. Den koster gerne lidt mere, men holder på den anden side også længere.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!