Stole og siddepuder

(52 varer)

Et siddeunderlag er det perfekte tilbehør at have med sig, når det er tid til at slå lejr efter en lang dags vandring. Her finder du alt fra de klassiske siddeunderlag, som nemt kan foldes sammen og tages med i tasken, til de lidt mere avancerede siddeunderlag. Find det, som passer til dit eventyr!

Hold varmen, selv når du slapper af

Der er selvfølgelig masser at sidde på ude i naturen, men det er ikke altid varmt, tørt eller rart at sidde på. At medbringe en så simpel ting som et siddeunderlag kan gøre en stor forskel.

At have et underlag mellem dig og sneen om vinteren gør, at du lettere holder dig varm og slipper for at fryse unødigt, også når du ikke længere bevæger dig. Lange vandringer og skiture kan være en anstrengelse for hele kroppen, og derfor er det godt at kunne hvile ordentligt. Mange former for friluftsaktiviteter som jagt og fiskeri er meget stillesiddende, så sørg for at sidde godt og hold varmen med godt udstyr.

Siddeunderlaget - en klassiker på skovturen

Lige så vigtigt det er at have noget at sidde på, når det gælder de hårde eventyr, er det selvfølgelig en klassiker at tage siddeunderlaget med på de kortere udflugter samt ved en picnic. Hos Outnorth finder du enkle, men også lidt mere avancerede siddeunderlag som for eksempel sammenklappelige stole og vatterede friluftslænestole.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!