Telte

(578 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
2-Person Plus Light Dark Red
 

Et godt telt er fundamentet for at få en vellykket tur eller ferie, men hvad der egentlig menes med et godt telt, er individuelt. Et telt kan nemlig variere ganske meget, når det vedrører kvalitet, og når vi taler om kvalitet, bør det ikke nødvendigvis altid være lig med den højeste kvalitet. At vælge det rette telt handler basalt set om at vælge en model, der er tilpasset det givne miljø samt den aktivitet, du sigter efter.


Telt i fjeldene


Hvis du har planlagt en tur op i fjeldene i løbet af sommermånederne, anbefaler vi, at du satser på et letvægtstelt med mange pløkker, der står stabilt, selvom der skulle komme et kraftigt blæsevejr. Desuden er det vigtigt, at teltet har en god ventilation samt et myggenet ved teltåbningen. Du vil nemlig få brug for et telt, der kan beskytte dig mod vind, regn og myg på samme tid.


Vil du derimod anvende teltet i de vinterbeklædte fjelde, kan det være klogt at satse på enten et selvbærende kuppel- eller tunneltelt, der er både lettere og mere stabilt at sætte op i sne end de traditionelle telte. Du kan også investere i længere pløkker, der er nemmere at sætte ordentligt fast i sneen.


Vores teltudvalg


Her hos Outnorth forhandler vi telte fra Hilleberg, Helsport, Bergans, Fjällräven, GoLite, Primus og MSR for blot at nævne nogle enkelte eksempler. Vi har kategoriseret vores telte efter bedste evne, og du finder vores telte i underkategorierne herunder. Det er et fællestræk for alle vores telte, at de kan anvendes i mange år fremover, og hvis du har spørgsmål vedrørende dit kommende eventyr, er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!