Telte

(578 varer)

Telte til enhver tur – og til hele familien!

Dit valg af telt er helt afgørende for, hvor vellykket din tur eller ferie bliver. Med vand- og vindtæt dække over hovedet og solide pløkker slået i jorden har du det optimale udgangspunkt for en god nattesøvn og høj komfort. Her hos Outnorth forhandler vi telte fra populære kvalitetsproducenter som Hilleberg, Bergans, Fjällräven, Exped, Primus og MSR for blot at nævne nogle enkelte eksempler. Vi har kategoriseret vores telte efter størrelse og funktion, og du finder underkategorierne her til venstre. Fælles for alle vores telte er, at de kan anvendes i mange år fremover. Har du spørgsmål vedrørende dit kommende eventyr, er du hjertelig velkommen til at kontakte os.

Her kan du med fordel bruge et af vores telte

Du kan med fordel investere i et nyt telt, hvis du:*,
  • Skal på vandretur med overnatning i fjeld eller bjerge
  • Skal på campingtur med familien og ønsker høj komfort
  • Har brug for et kompakt telt, der passer til rygsækken
  • Vil være garanteret et sikkert, stabilt og vandtæt overdække

Vælg et telt, der passer til din udflugt

Et godt telt udgør fundamentet for en vellykket tur eller ferie. Hvad der forstås med et godt telt, er imidlertid en smagssag. Telte varierer nemlig ret meget, når det kommer til kvalitet, og når vi taler om kvalitet, bør det ikke nødvendigvis altid være lig med den højeste kvalitet. At vælge det rette telt handler basalt set om at vælge en model, der er tilpasset det givne miljø samt den aktivitet, du stiler efter.

Et teltkøb er for de fleste en større og vigtig økonomisk investering. Inden du køber telt, bør du derfor først forsøge at klarlægge dine – og evt. din families – behov. Hvor skal teltet bruges, under hvilke forhold, og skal der være plads til en ekstra mand eller hele familien? Når du først har styr på det, er det lettere at navigere rundt i vores store udvalg af blandt andet tunnel-, kuppel- og campingtelte.

Telt i fjeldene

Hvis du har planlagt en tur op i de nordiske fjelde i løbet af sommermånederne, anbefaler vi, at du satser på et letvægtstelt med mange pløkker, der står stabilt, selvom der skulle komme et kraftigt blæsevejr. Desuden er det vigtigt, at teltet har en god ventilation samt et myggenet ved teltåbningen. Du vil nemlig få brug for et telt, der kan beskytte dig mod vind, regn og myg på samme tid.

Vil du derimod anvende teltet i vinterklædte fjelde, kan det være klogt at satse på enten et selvbærende kuppel- eller tunneltelt, der er både lettere og mere stabilt at sætte op i sne end de traditionelle telte. Vil du være sikker på, at teltet kan sættes ordentligt fast i sneen, kan du med fordel investere i lidt ekstra tilbehør og længere pløkker.

Telte til hele familien

Er du på udkig efter et telt til campingturen til familien, bør du regne med, at hver person har behov for omkring 50 cm i bredden for at ligge behageligt. Ønsker du at øge komforten i dit telt, kan det desuden være en rigtig god idé at investere i et komfortabelt liggeunderlag og en god sovepose.

Skal du og familien på udflugt – og har I i sinde at bruge teltet som basecamp i længere tid, kan du med fordel vælge et camping- eller samertelt, hvori I kan sidde oprejst. Ellers risikerer I, at teltoplevelsen kan føles en smule klaustrofobisk – særligt hvis I har vejrguderne mod jer!

Vandsøjletryk og materiale – vælg et telt, der kan tåle regn!

Der er stor forskel på, hvor robuste og vandtætte telte er, når en regnfuld efterårsstorm først griber fat i dem. Har du i sinde at bruge dit telt i områder, hvor der er stor risiko for kraftig nedbør og omskifteligt vejr, kan du med fordel gå efter en model med et højt vandsøjletryk på 1.500 mm. Det betyder nemlig, at dit telt kan modstå 1.500 mm vandsøjle i et minut, før den første dråbe gennemtrænger teltdugen.

Dit køb af telt er et personligt valg

Hos Outnorth finder du et bredt udvalg af enmands-, tomands- og tremandstelte samt telte, hvor der er plads til hele familien eller en god håndfuld venner. Find det telt, der passer til din aktivitet – må det være en personlig vandretur i bjergene, en uge på festival eller campingferie – og køb i dag! Vi garanterer selvfølgelig gratis ombytning og 30 dages fuld returret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!