1 persons Telte

(11 varer)

At tage ud at sove i telt helt alene kan for mange være et af årets højdepunkter. Der findes få ting, der får dig så tæt på naturen, som det at ligge alene i et telt langt fra civilisationen. Eftersom du er på egen hånd, er det vigtigt, at teltet ikke vejer for meget, da du sandsynligvis har en del anden oppakning med dig på turen. Her hos os på Outnorth finder du både robuste og rummelige letvægtstelte, der klarer al slags vejr. I vores sortiment af enmandstelte finder du telte fra nogle af de største producenter såsom Hilleberg, Marmon og Black Diamond.

Tilpas teltet efter aktiviteten

Når det kommer til at vælge et enmandstelt, er det vigtigt, at du sætter dig ned og gennemtænker, hvilke egenskaber du leder efter i et telt, og hvilket miljø du skal bruge det i. Skal du eksempelvis op i fjeldene for at vandre, er det vigtigt, at du har et telt, der står solidt i en hård vind og er nemt at bære på. Skal du ud at cykle, kan du måske medbringe et telt, der vejer lidt mere, men som også tilbyder en større komfort. Gå ind under de respektive telte for at læse mere om de specifikke egenskaber og se, om de passer dig, inden du tager et endeligt valg.

Køb enmandsteltet online

Ved at købe dit enmandstelt online kan du tage dig tid til at gennemgå hele vores sortiment for at forsikre dig om, at du har valgt rigtigt. 

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!