• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

1 persons Telte

(26 varer)

At tage ud at sove i telt helt alene kan for mange være et af årets højdepunkter. Der findes få ting, der får dig så tæt på naturen, som det at ligge alene i et telt langt fra civilisationen. Eftersom du er på egen hånd, er det vigtigt, at teltet ikke vejer for meget, da du sandsynligvis har en del anden oppakning med dig på turen. Her hos os på Outnorth finder du både robuste og rummelige letvægtstelte, der klarer al slags vejr. I vores sortiment af enmandstelte finder du telte fra nogle af de største producenter såsom Hilleberg, Marmon og Black Diamond.

Tilpas teltet efter aktiviteten

Når det kommer til at vælge et enmandstelt, er det vigtigt, at du sætter dig ned og gennemtænker, hvilke egenskaber du leder efter i et telt, og hvilket miljø du skal bruge det i. Skal du eksempelvis op i fjeldene for at vandre, er det vigtigt, at du har et telt, der står solidt i en hård vind og er nemt at bære på. Skal du ud at cykle, kan du måske medbringe et telt, der vejer lidt mere, men som også tilbyder en større komfort. Gå ind under de respektive telte for at læse mere om de specifikke egenskaber og se, om de passer dig, inden du tager et endeligt valg.

Køb enmandsteltet online

Ved at købe dit enmandstelt online kan du tage dig tid til at gennemgå hele vores sortiment for at forsikre dig om, at du har valgt rigtigt. Du kan også være sikker på, at alle de telte, som du finder her på siden, er på lager og kan leveres til dig inden for få dage. Skulle du fortryde valget, eller er du ikke tilfreds med købet, har du altid gratis returret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!