• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

2 personers Telte

(88 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
2-Person Plus Light Dark Red
 

Hos Outnorth er vi meget stolte af at kunne tilbyde vores kunder et både stort og bredt sortiment inden for kategorien telte. Vores telte passer til forskellige former for aktiviteter. Det gælder uanset, om du leder efter børneteltet, der skal placeres ude i haven, eller om du søger et telt til fjeldvandringen eller fisketuren. Vi håber, at du finder det helt rigtige telt hos os. Tomandsteltene, der er oplistet nedenfor, holder en høj kvalitet, og de fås i et væld af forskellige modeller og farver. Filtrér din søgning efter den ønskede farve, størrelse og pris, så du får et hurtigt overblik over dine muligheder. Har du spørgsmål til vores tomandstelte, er du altid hjertelig velkommen til at kontakte os via vores kundeservice. Læg din ordre direkte i webshoppen og få dine varer leveret hurtigt - til lave priser.

Vores mærker

Hos Outnorth har vi valgt, at vi kun samarbejder med de allerbedste teltproducenter i branchen. Det er virksomheder, der har arbejdet med frilufts- og campingudstyr i flere årtier. Her finder du bl.a. tomandstelte fra Hilleberg, The North Face, Fjällräven, Jack Wolfskin, MSR og Tentipi. Fællesnævneren for disse telte er, at de er udviklet til at blive anvendt ude i naturen og af friluftselskere.

Køb dit tomandstelt online

Ved at købe dit tomandstelt online hos Outnorth får du ro til at gennemse vores sortiment, og du kan derfor foretage det helt rigtige valg, der bliver baseret på dine præferencer og behov. Du slipper også helt for de overfyldte butikker, når du køber dine varer fra hjemmet. Du får leveret dit telt inden for få dage, og er du ikke tilfreds med varen, kan du altid udnytte vores gratis returret.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!