4+ personers Telte

(51 varer)

Når det kommer til familietelte, findes der en række forskellige modeller, størrelser og kvalitetsniveauer, du kan vælge mellem. Det gælder alt fra standardteltet med plads til seks personer til de professionelle modeller, som kan rumme op til ti personer. At sove i telt sammen med andre kan være en fin og billig feriemåde, og med et familietelt kan du nemt få plads til hele familien, uden at det bliver for trængt. Her finder du telte fra bl.a. Jack Wolfskin, Hilleberg, Outwell og Bergans. Kig gerne efter, hvad tidligere kunder har sagt om vores telte under anmeldelserne eller lav din egen anmeldelse af det valgte produkt.

Sats på kvalitet

Ved længere campingture ude i naturen, såsom i fjeldene eller i skoven, er det vigtigt, at du har et telt, som du ved, du kan stole på i al slags vejr. Når du befinder dig langt fra civilisationen, er et utæt telt det sidste, du vil bekymre dig om. At investere lidt ekstra penge i et telt af en bedre kvalitet er noget, der garanteret kommer til at lønne sig i sidste ende, og når teltet kommer til at huse mange personer, kan det for husfredens skyld være ekstra vigtigt at fokusere på høj kvalitet og robusthed.

Inspiration hentet fra nomaderne

Ud over de klassiske familietelte har vi også helt nye telte fra Hilleberg, der er inspireret af det mongolske Jurta, en teltlignende bygning, der er blevet anvendt af nomadefolk som hjem. Hilleberg - Altai XP Komplet er et let og smidigt telt med højt til loftet, og som fungerer godt som et supplement til andre telte på eksempelvis gruppevandringen eller som et fritstående telt. Det rummer tolv siddepladser og har mindst seks sovepladser.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!