4 personers Telte

(32 varer)

Her kan du se vores store udvalg af firemandstelte, hvor der er alt fra eksklusive modeller, som tåler meget, til standardteltet til de mindre ture. Men uanset om du skal ud på fjeldet eller skal sove i telt i haven, kan du finde et telt, der passer dig, her hos os på Outnorth. Filtrér din søgning i kolonnen til venstre efter ønsket farve, prisklasse eller størrelse for at begrænse udbuddet.

Tunneltelt og kuppeltelt

Tunneltelt og kuppeltelt er to af de mest populære modeller, når det kommer til flermandstelte. Begge modeller har sine fordele og ulemper, og hvilket telt der passer dig bedst, afhænger af hvilket miljø du skal bruge teltet i, og på hvilken måde du skal bruge det. Tunnelteltet er generelt lidt lettere og er derfor mere enkelt at tage med sig på længere ture. Denne telttype har godt med plads til tasker og andet i yderteltet. Tunnelteltet er dog lidt mere følsomt for sidevinden, og det kræver godt med plads på grund af stængerne, hvilket gør det sværere at rejse med denne telttype på klipperne. Kuppelteltet vejer lidt mere end tunnelteltet, men kompenserer for det med dets stabile konstruktion, og det kræver få pløkker, hvilket gør, at det passer ekstra godt i et svært terræn, hvor det kan være svært at fastgøre teltet til jorden.

Miljøvenlige Urberg

Teltproducenten Urberg støtter en organisation, der hedder 1% for the planet, hvilket indebærer, at de har aftalt at donere en procent af deres årlige omsætning til fordel for organisationens arbejde, der er med til at sikre et bedre miljø og bevarelsen af planeten. Så hvis du vælger at købe dit firemandstelt fra Urberg, får du ikke kun et billigt telt i den højeste kvalitet, men du hjælper også med at støtte indsatsen for et bedre miljø.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!