• 33 91 30 23 (Hverdage 9-16)
 • info@outnorth.dk

4 personers Telte

(39 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
4-Person Tunnel Tent G3 Ocean Blue
 

Her kan du se vores store udvalg af firemandstelte, hvor der er alt fra eksklusive modeller, som tåler meget, til standardteltet til de mindre ture. Men uanset om du skal ud på fjeldet eller skal sove i telt i haven, kan du finde et telt, der passer dig, her hos os på Outnorth. Filtrér din søgning i kolonnen til venstre efter ønsket farve, prisklasse eller størrelse for at begrænse udbuddet.

Tunneltelt og kuppeltelt

Tunneltelt og kuppeltelt er to af de mest populære modeller, når det kommer til flermandstelte. Begge modeller har sine fordele og ulemper, og hvilket telt der passer dig bedst, afhænger af hvilket miljø du skal bruge teltet i, og på hvilken måde du skal bruge det. Tunnelteltet er generelt lidt lettere og er derfor mere enkelt at tage med sig på længere ture. Denne telttype har godt med plads til tasker og andet i yderteltet. Tunnelteltet er dog lidt mere følsomt for sidevinden, og det kræver godt med plads på grund af stængerne, hvilket gør det sværere at rejse med denne telttype på klipperne. Kuppelteltet vejer lidt mere end tunnelteltet, men kompenserer for det med dets stabile konstruktion, og det kræver få pløkker, hvilket gør, at det passer ekstra godt i et svært terræn, hvor det kan være svært at fastgøre teltet til jorden.

Miljøvenlige Urberg

Teltproducenten Urberg støtter en organisation, der hedder 1% for the planet, hvilket indebærer, at de har aftalt at donere en procent af deres årlige omsætning til fordel for organisationens arbejde, der er med til at sikre et bedre miljø og bevarelsen af planeten. Så hvis du vælger at købe dit firemandstelt fra Urberg, får du ikke kun et billigt telt i den højeste kvalitet, men du hjælper også med at støtte indsatsen for et bedre miljø.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Klik på -symbolet på de produkter, du ønsker at sammenligne

Med vores værktøj til at sammenligne produkter, kan du nemt og enkelt sammenligne de forskellige produkter.
Oplysningerne varierer afhængigt af hvilke produkter, du vælger, såsom farver, tilgængelige størrelser, antal lommer, foer, vægt, batterilevetid og meget mere.
- Helt enkelt lidt lettere for dig at finde de rigtige produkter!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!