Forlænget returfrist t.o.m d. 5. Januar 2024

Bivy & Overtræk

(21 varer)

Finder man en god beskyttelse mod væske og fugt ude i naturen, kan det være forskellen på den gode og dårlige oplevelse. Foruden telt, presenning og soveposer kan man også finde en god beskyttelse i de såkaldte vindsække eller bivuakposer. Du kan her holde en kortere pause, men kan også udnytte produkterne til de stunder, hvor du sover uden telt, og hvor du således får en mere ren naturoplevelse. Kendte og veletablerede mærker som Hilleberg, Mammut og Black Diamond tilbyder en række højkvalitative produkter til dig, der søger efter alternative løsninger. Her hos Outnorth har vi samlet disse produkter under vores kategorier med telte og bivuakker.

Vindsæk til de kortere udflugter

En vindsæk giver dig en optimal beskyttelse på de kortere udflugter, såsom dagsture på fjeldet, langtursskøjtning, paddelture eller lignende. Du får her en god vindbeskyttelse, når det bliver tid til en kaffepause, og du kan også bruge din vindsæk som omklædningsrum, hvis du f.eks. får brug for at skifte det våde tøj. Takket være den lave vægt er det nemt at tage vindsækken med på tur, ligesom den hurtigt kan tages frem, når vejret slår om.

Hvad skal du overveje?

Når du køber en vindsæk eller en bivuakpose, bør du overveje de udfordringer, du står over for. Hvad skal udstyret kunne klare? Her hos Outnorth har vi samlet en række forskellige modeller i forskellige kvaliteter, som passer til de enkelte aktiviteter. Skal du have udstyret med ud på de lange ture, og har du behov for, at det holder 100%, skal du satse på en pose med tapede sømme, der kan lukkes helt til. Skal du bruge udstyret i løbet af dagen, kan det være nok med et mindre tæt og også lettere produkt, der stadig skærmer godt af for vinden og den lettere regn.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!