Campingtelte

(57 varer)

Tid til en campingferie? Så er det på høje tid at tænke på hvilke behov og hvilke krav, som du bør stille til dit nye campingtelt. Hvilken kvalitet går du efter? Skal du være ude i det hårde klima oppe i fjeldene, eller har du blot brug for et simpelt telt, så du kan ”overleve” festivalnætterne? Du bør også tænke på størrelsen af teltet. Skal du sove alene, eller skal der være plads til hele familien?

At finde det helt rigtige telt er ikke altid lige let. Derfor har vi her hos Outnorth lavet en lille guide, der forhåbentlig hjælper dig på rette vej. Sidder du fortsat tilbage med spørgsmål inden dit kommende køb, er du hjertelig velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Camping- og familietelt

I dag findes der mange gode camping- og familietelte, hvis du både søger en høj kvalitet og en høj komfort. De fleste telte inden for dette segment kan rumme mellem 4-6 personer, og takket være deres smarte konstruktion er de oftest meget lette at slå op, trods det at de både er store og rummelige.

Satser du på et telt i en lidt højere prisklasse, får du et telt, der både klarer meget regn samt hård vind. Disse campingtelte er oftest fremstillet i polyester, så de kan klare store mængder vand, og er desuden forsynet med tapede syninger, så de holder tæt. Mange af de lidt dyrere telte har også teltbuer i aluminium, så de kan modstå den hårde vind uden at falde sammen.

Mere simpelt telt til festivaler og leg i haven

Går du efter et lidt mere simpelt og billigere telt, bør du satse på et telt, der har en forholdsvis enkel konstruktion, da denne slags oftest vil være nemmere at bære rundt på. De optager ej heller ret meget opbevaringsplads. Denne telttype passer også perfekt, hvis man ønsker at skabe en spændende legeplads ude i baghaven, hvor børnene kan tumle rundt. Denne billigere telttype fungerer også fint, hvis du skal på festival og derfor kommer til at befinde dig i et lidt mere ”vildt” miljø. Skulle teltet gå i stykker eller blive glemt, er der derfor ikke sket den store skade.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!