Kuppeltelte

(22 varer)

Kuppelteltet er en klassisk teltmodel, der er nem at rejse, og som står stabilt i vejr og vind. De modeller, du finder her, egner sig godt til alt fra én person til ti personer, og modellerne findes i en række forskellige farver og designs. Ønsker du at investere i vores kuppeltelte, er du altid velkommen til at kontakte os via vores kundeservice.

Fordelene med kuppelteltet

Et kuppeltelt er det sikre valg, når du leder efter et stabilt telt, du nemt kan rejse rundt med i det hårdeste terræn. Det rejser sig selv, og du behøver kun et par pløkker til, at det står stabilt i vind og vejr. Kuppelteltet tilbyder også en noget højere indvendig lofthøjde end andre telte, hvilket gør det lettere at sidde op i en bekvem position. Et kuppeltelt vejer mere end eksempelvis et tunneltelt, hvilket gør, at det ikke er det optimale valg til længere ture, hvor man gerne skal holde pakkevægten nede.

Størrelsen på teltet

Ved familie- eller gruppetelte kan det være en fordel at tænke på, om man ønsker at have et stort telt, hvor der er plads til alle, eller om det er bedre at købe to mindre telte. At købe to mindre telte åbner op for en større fleksibilitet, hvis nogle familiemedlemmer f.eks. vil ud at vandre på egen hånd. På den måde behøver man ikke at købe et nyt telt, og man slipper ligeledes for at skulle medbringe et alt for stort telt på den kortere tur.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!