Samertelte

(2 varer)

Et samertelt er mere end bare et telt. Med sin høje lofthøjde og gode plads til bålsted tilbyder samerteltet en alternativ måde at campere på. Her har vi samlet samertelte samt en række tilbehør, som kan gøre dit ophold i samerteltet endnu mere hyggeligt. Ud over samerteltene finder du også telte, der er konstrueret med samerteltet som inspiration, såsom Bergans eftertragtede Wiglo LT4-telt, der er et stabilt og holdbart familietelt til fire personer. Tag et kig på vores sortiment og placér derefter din bestilling direkte på hjemmesiden.

Samles omkring ilden

Et af de største fordele med samerteltet er, at der er mulighed for at lave bål med kamin eller åben ild i denne type telte. Dette bevirker, at du kan lave mad, tørre tøj og opvarme teltet ganske nemt, og samtidigt kan du skabe en hyggelig atmosfære, hvor du kan sidde med dine venner eller din familie om aften, hvor der skal fortælles historier foran ilden. Samerteltet er det indlysende valg for dig, der ikke blot leder efter mere tag over hovedet, men også ønsker en samlingsplads og et rum i sin egen kraft.

Find det rette underlag

Et samertelt passer til de fleste underlag, så længe det er muligt at sætte pløkker i jorden. Derfor kan det være svært at bo i samerteltet, hvis det gælder en længere tur på fjeldet, hvor der er risiko for en stærk og konstant vind, og hvor underlaget primært består af sten. Selv i skærgården kan det være svært at rejse et samertelt, og der anbefaler vi i stedet et kuppeltelt, der slår sig selv op, og hvor man kun behøver ganske få pløkker i jorden.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!