Tunneltelte

(150 varer)

At sove i telt er en udmærket måde at komme væk fra civilisationen på og komme tæt på naturen og få nye oplevelser og eventyr. Der findes en række forskellige varianter af telte, du kan vælge blandt, og tunnelteltet er en af de klassiske modeller, der aldrig bliver umoderne. Det er ganske en enkel og stabil model, som her på Outnorth findes i størrelser fra en person og op til en seks personers variant. Vi forhandler flotte og robuste tunneltelte fra nogle af de mest populære producenter såsom Hilleberg, Outwell, The North Face, Fjällräven og Jack Wolfskin. Tjek sortimentet af tunneltelte og sørg for, at du finder et telt, der passer til det pågældende miljø og den ønskede aktivitet.

Fordele ved tunnelteltet

Tunnelteltet passer godt til dig, der har tænkt dig at bruge det på lange ture, da det ikke er så tungt at bære på. Det har også godt med plads i rummet mellem inder teltetog yderteltet samt til tasker og eventuel madlavning. Tunnelteltet kan nemt rejses, men det kræver flere pløkker end eksempelvis kuppelteltet, hvilket bevirker, at det kan være sværere at anvende denne type telt på en stenet flade eller på klipper.

At sove i telt med familien

At være på telttur med familien kan være en fantastisk oplevelse, og det kan give hele familien nogle minderige stunder. Du bør dog sørge for, at I anskaffer jer et ordentligt telt med god plads til store såvel som små. Mange af de mere moderne telte har eksempelvis flere rum inde i teltet, hvilket giver mulighed for at opdele rummene i en børne- og voksenafdeling. Du kan også finde telte med vinduer, så det bliver sjovere og hyggeligere at dyrke familieaktiviteterne indendørs.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!