Børnesoveposer

(10 varer)
Blank

Anbefalet

Arctic Tern
Kids Dot Sleeping Bag Black Print
 

Børn er nysgerrige, og de vil derfor gerne udforske verden, ligesom de elsker eventyr. Bryd hverdagens rutiner og tag børnene med i skoven - rist en pølse over åben ild, gå på opdagelse og afslut aftenen med at krybe sammen i teltet og fortæl spændende godnathistorier. Sørg for, at børnene sover godt i en sovepose tilpasset specielt til børn. Hos Outnorth finder du børnesoveposer fra populære mærker som Mammut, Haglöfs og Jack Wolfskin.

Vælg den rigtige sovepose

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige sovepose. Mange tror, at en junior sagtens kan sove i en sovepose til voksne, men der er en del ting, du bør tænke på, så du undgår, at dit barn fryser.

Hvis et barn sover i en sovepose til voksne, opstår der luftlommer dér, hvor barnet ikke fylder soveposen ud. Derfor bliver soveposen dårligt isoleret, og dit barn fryser. Vi anbefaler, at du køber en sovepose tilpasset efter dit barns størrelse, hvis du vil opnå den bedste komfort og undgå, at barnet bliver nedkølet. Vil du mod forventning købe en sovepose, som er større, kan du ved hjælp af spændebånd korte posen af, så den passer til barnets længde. Mindre børn er meget sensitive over for kulde, og vi anbefaler derfor, at du altid lægger et varmt tæppe over soveposen.

Soveposer til de mindste

Hos Outnorth finder du soveposer til både de lidt større børn og de allermindste børn. Tjek soveposerne fra Deuter og Haglöfs, når du har brug for en sovepose til børn op til 130 centimeter. Pavo fra Haglöfs fungerer perfekt i en pulk eller en barnebærestol og passer til de små eventyrere. Vi ser gerne, at alle i familien kommer med på fjeldet - uanset alder.

Investér i en klassisk sovepose af høj kvalitet til dine børn, og de vil ikke sove andre steder end udendørs!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!