Børnesoveposer

(1 varer)

Børn er nysgerrige, og de vil derfor gerne udforske verden, ligesom de elsker eventyr. Bryd hverdagens rutiner og tag børnene med i skoven - rist en pølse over åben ild, gå på opdagelse og afslut aftenen med at krybe sammen i teltet og fortæl spændende godnathistorier. Sørg for, at børnene sover godt i en sovepose tilpasset specielt til børn. Hos Outnorth finder du børnesoveposer fra populære mærker som Mammut, Haglöfs og Jack Wolfskin.

Vælg den rigtige sovepose

Det er vigtigt, at du vælger den rigtige sovepose. Mange tror, at en junior sagtens kan sove i en sovepose til voksne, men der er en del ting, du bør tænke på, så du undgår, at dit barn fryser.

Hvis et barn sover i en sovepose til voksne, opstår der luftlommer dér, hvor barnet ikke fylder soveposen ud. Derfor bliver soveposen dårligt isoleret, og dit barn fryser. Vi anbefaler, at du køber en sovepose tilpasset efter dit barns størrelse, hvis du vil opnå den bedste komfort og undgå, at barnet bliver nedkølet. Vil du mod forventning købe en sovepose, som er større, kan du ved hjælp af spændebånd korte posen af, så den passer til barnets længde. Mindre børn er meget sensitive over for kulde, og vi anbefaler derfor, at du altid lægger et varmt tæppe over soveposen.

Soveposer til de mindste

Hos Outnorth finder du soveposer til både de lidt større børn og de allermindste børn. Tjek soveposerne fra Deuter og Haglöfs, når du har brug for en sovepose til børn op til 130 centimeter. Vi ser gerne, at alle i familien kommer med på fjeldet - uanset alder.

Investér i en klassisk sovepose af høj kvalitet til dine børn, og de vil ikke sove andre steder end udendørs!

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!