Kikkerter

(54 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Monocular Ma 1WP Black
 

En kikkert er ofte en loyal følgesvend for dem, der elsker at tilbringe en masse tid udendørs, og som gerne vil være i stand til at komme tæt på dyrene i skoven, uden at forstyrre og skræmme dem væk. I vores katalog har vi samlet kikkerter, der er velegnet til forskellige typer af anvendelser. Vi forhandler bl.a. kikkerter, der er specielt egnet til jagt, fugle og nattesyn, og de kommer fra berømte producenter som Barska, Silva og Bushnell. Kikkerterne fås i en række forskellige designs og prisklasser, så du kan finde en kikkert, der passer til dine behov, men også din tegnebog.

Valg af kikkert

Hvordan kikkerten skal anvendes, afgør naturligvis valget af kikkert. Forstørrelsesgrad, lysstyrke, fugtmodstand og vægt er vigtige ting, der bør overvejes inden købet. En kikkert, som føles tung og klodset bliver ofte liggende derhjemme og udfylder sjældent nogen nyttig funktion. Hvis du skal ud at rejse eller vandre i bjergene og har brug for at pakke let, bør du helt sikkert investere i en lille og let minikikkert. Men hvis du i stedet vil opholde dig ude på søen eller skal kigge på fugle, har du normalt brug for en større og tungere kikkert, som har en højere forstørringsgrad, så du kan udnytte den optimalt.

Hvis du bor i meget fugtige og regnfulde miljøer, bør du helt sikkert investere i en vandtæt kikkert, der er fyldt med kvælstof. Dette bevirker nemlig, at kikkerten kan klare vandtryk ned til omkring 3 meters dybde, uden at mekanikken eller optikken bliver beskadiget.

Vedligeholdelsesråd

Skal din nye kikkert være langtidsholdbar, er det vigtigt, at du plejer den på fremragende vis. Gør det derfor til en vane at rense linserne, efter du har brugt kikkerten. Dette gør du lettest ved brug af en ren klud eller et såkaldt optisk rengøringspapir. Hvis du ved et uheld har fået fedtpletter på linsen, rengøres den lettest med vand og et par dråber alkohol. Husk også altid at opbevare din kikkert på et tørt og køligt sted, så du undgår store temperaturændringer, som ellers kunne beskadige optikken. 

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!