Kikkerter

(45 varer)
Blank

Anbefalet

Urberg
Compact Binoculars 8x21 Black
 

En kikkert er ofte en loyal følgesvend for dem, der elsker at tilbringe en masse tid udendørs, og som gerne vil være i stand til at komme tæt på dyrene i skoven, uden at forstyrre og skræmme dem væk. I vores katalog har vi samlet kikkerter, der er velegnet til forskellige typer af anvendelser. Vi forhandler bl.a. kikkerter, der er specielt egnet til jagt, fugle og nattesyn, og de kommer fra berømte producenter som Barska, Silva og Bushnell. Kikkerterne fås i en række forskellige designs og prisklasser, så du kan finde en kikkert, der passer til dine behov, men også din tegnebog.

Valg af kikkert

Hvordan kikkerten skal anvendes, afgør naturligvis valget af kikkert. Forstørrelsesgrad, lysstyrke, fugtmodstand og vægt er vigtige ting, der bør overvejes inden købet. En kikkert, som føles tung og klodset bliver ofte liggende derhjemme og udfylder sjældent nogen nyttig funktion. Hvis du skal ud at rejse eller vandre i bjergene og har brug for at pakke let, bør du helt sikkert investere i en lille og let minikikkert. Men hvis du i stedet vil opholde dig ude på søen eller skal kigge på fugle, har du normalt brug for en større og tungere kikkert, som har en højere forstørringsgrad, så du kan udnytte den optimalt.

Hvis du bor i meget fugtige og regnfulde miljøer, bør du helt sikkert investere i en vandtæt kikkert, der er fyldt med kvælstof. Dette bevirker nemlig, at kikkerten kan klare vandtryk ned til omkring 3 meters dybde, uden at mekanikken eller optikken bliver beskadiget.

Vedligeholdelsesråd

Skal din nye kikkert være langtidsholdbar, er det vigtigt, at du plejer den på fremragende vis. Gør det derfor til en vane at rense linserne, efter du har brugt kikkerten. Dette gør du lettest ved brug af en ren klud eller et såkaldt optisk rengøringspapir. Hvis du ved et uheld har fået fedtpletter på linsen, rengøres den lettest med vand og et par dråber alkohol. Husk også altid at opbevare din kikkert på et tørt og køligt sted, så du undgår store temperaturændringer, som ellers kunne beskadige optikken. 

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!