Skibriller

(38 varer)

Skibriller er et must til alle, der løber på ski eller snowboard. Skibriller eller goggles, som de også kaldes, beskytter dig mod både kulde og vind, og de forhindrer ligeledes, at øjnene løber i vand, hvilket sagtens kan forstyrre udsynet. Desuden beskytter brillerne mod solens stærke UV-stråler, som kan ende med at skade øjnene, da solens stråler forstærkes gennem refleksionen fra sneen.

Goggles til alle vejrforhold

Der findes forskellige farver på linsen, som er ideelle til de varierende vejrforhold. Den gultonede linse passer eksempelvis, hvis du ønsker at forbedre kontrasten på omgivelserne. Det kan være en stor forskel, hvis det er overskyet. En orange linse er den mest alsidige, da den oftest fungerer i de fleste situationer, uanset vejret. Men løber man under mørke forhold, skal man i stedet investere i et par goggles med en gennemsigtig linse, da det i princippet er den eneste linse, der slipper nok lys ind til at gøre det lettere at løbe på ski i mørke.

Find de rigtige skibriller

Det er ikke altid lige let at finde de helt rigtige skibriller, da der er mange faktorer, man skal tage hensyn til, inden man bestemmer sig endeligt. Tænk på, hvor godt brillerne beskytter mod dug. Hvor holdbare er de? Hvor godt beskytter de mod sne og vand? Og hvilken farve skal linsen have?

På flere af vores modeller er det muligt at udskifte linsen alt efter behov. Det er fordelagtigt for dig, der løber meget, og som derfor er bevidst om, at vejret hurtigt kan slå om, hvorfor du værdsætter muligheden for selv at kunne vælge farven på dine linser.

Du surfer netop nu i inkognitotilstand og kan ikke gemme dine personlige favoritter,. For at kunne buge denne funktion, aflut inkognitotilstand og besøg vores webshop på nyt. Luk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Gennem funktionen for at sammenligne produkter, kan du nu enkelt se og sammenligne forskellige produkter.
Klik først på -symbolet bagved de produkter, du vil sammenligne.
Klik derefter på det store -symbol længst nede og klik afslutningsvis på ”sammenlign”.
Informationen du får frem om egenskaber varierer alt efter hvilke produkter, du vælger. Der kan eksempelvis vises farver, vandtæthed, vægt, batteritid, pakkevolumen osv.
Det er med andre ord lidt lettere at finde præcis det produkt, du søger!

  Fjern valg

  Mine favoritterVis dine favoritter

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!